Plahta za dječji krevetac Jollein – Ivory 60X120

16,90 KM

Osigurajte najbolji san vašoj bebi uz Jollein plahtu za dječji krevet – mekana udobnost i zaštita za bezbrižno drijemanje!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Jollein Plahta za Dječji Krevet – Zaštitite madrac na dječjem krevetiću pomoću ove mekane pripijene plahte. Za najbolju zaštitu, koristite ovu pamučnu plahtu preko deblje plahte. Tkanina od pamuka lijepo se rasteže i prilagođava obliku madraca. Ova jednobojna plahta savršeno se uklapa uz različite proizvode i boje iz Jollein linija.

Veličina – Ova plahta dimenzija 60×120 cm pogodna je za madrace na dječjem krevetiću. Također postoje manje veličine plahti koje odgovaraju madracima na krevetićima ili kolijevkama.

Materijal – 100% pamuk.

Lako za pranje – Ovu plahtu možete prati na 40 stupnjeva. Na etiketi pranja nalaze se sve upute.

Jollein Plahta za Dječji Krevet je ne samo praktična zaštita madraca, već i stilski dodatak dječjoj sobi. Njen mekani pamučni materijal pruža udobnost i zaštitu za vašu bebu. Uz različite boje koje se savršeno uklapaju s ostalim Jollein proizvodima, možete stvoriti prekrasan i skladan interijer dječje sobe. Sa 2 plahte u pakiranju, uvijek ćete imati rezervnu kad je jedna u pranju. Ova plahta je jednostavna za pranje i održavanje, što je važno roditeljima koji su zauzeti. Osim što pruža zaštitu i udobnost za bebu, ova plahta je i estetski privlačna, čineći dječji krevetić još ljepšim.

Kada je u pitanju kupovina, ne morate se brinuti jer je ova plahta najbolji izbor za vašu bebu. S njom, madrac vašeg dječjeg krevetića bit će siguran, udoban i zaštićen. Ne čekajte, nabavite Jollein Plahtu za Dječji Krevet i pružite svojoj bebi najbolje moguće iskustvo spavanja!

Značajke

  • Mekana plahta za zaštitu madraca na dječjem krevetiću
  • Dostupna u raznim bojama koje se slažu s interijerom
  • Dimenzija 60×120 cm, pogodna za dječje krevetiće
  • Materijal: 100% pamuk, lako se pere
  • Stilski dodatak i praktična zaštita za vašu bebu