Baldahin Jollein – Olive Green 245cm

103,95 KM

Stvorite čarobno mjesto za spavanje u dječjoj sobi uz prekrasan vintage baldahin koji pruža intimnu atmosferu i šarm.

Na zalihi

Baldahin Jollein - Olive Green 245cm 103,95 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ovaj divni vintage baldahin pretvara dječji krevetić u ugodno mjesto za spavanje. I vidjet ćeš: čim postaviš baldahin, dječja soba će biti gotova. Pruža ugodnu atmosferu i osjećaj sigurnosti. S pomoću odgovarajuće potpore za baldahin, možeš jednostavno montirati baldahin na krevetić, bez potrebe za bušenjem rupa u stropu ili zidu. Zahvaljujući potpori za baldahin s prstenom, baldahin će biti pravilno postavljen odmah. Potpora za baldahin nije uključena s baldahinom.

Kada je u pitanju uređenje dječje sobe, želiš osigurati da pružaš svome djetetu samo najbolje. Jollein Baldahin Vintage 245Cm Olive Green je upravo ono što ti treba. Ne samo da će pretvoriti običan krevetić u elegantan komad namještaja, već će i stvoriti ugodno okruženje za spavanje.

Baldahin Vintage stvara intimnu atmosferu koja će tvoje dijete obavijati osjećajem sigurnosti. Bez obzira na to je li tvoje dijete novorođenče ili malo starije, ovaj baldahin će stvoriti ugodan prostor za san. Možeš se opustiti znajući da je tvoje dijete zaštićeno i ugodno u svome malom svijetu.

Jedinstvena značajka Jollein Baldahina Vintage je potpora za baldahin s prstenom. Ne moraš se brinuti o bušenju rupa u stropu ili zidu jer je postavljanje ovog baldahina jednostavno i bez problema. Jednostavno priloži potporu za baldahin, objesi baldahin i uživaj u trenutku.

Osim što je praktično rješenje za stvaranje ugodnog prostora za spavanje, Jollein Baldahin Vintage također izgleda izvanredno. Sa svojom vintage estetikom i prekrasnom bojom maslinasto zeleno, ovaj baldahin će unijeti poseban šarm u bilo koju dječju sobu.

Značajke

  • Vintage baldahin pretvara dječji krevetić u ugodno mjesto za spavanje.
  • Pruža intimnu atmosferu i osjećaj sigurnosti.
  • Jednostavno se montira s pomoću potpore za baldahin.
  • Dostupan je u prekrasnoj boji maslinasto zeleno.
  • Potpora za baldahin s prstenom omogućuje jednostavno postavljanje.
  • Estetski dojam koji će oduševiti tebe i tvoje dijete.