Mekana Zvečka i Gricka 22065946

5,95 KM

Oduševite svoju bebu s najslađom glazbenom igračkom ikad!

Na zalihi

Mekana Zvečka i Gricka 22065946 5,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Glazbena Zvečka 22065946 je savršeni dodatak svakom dječjem krevetiću ili kolica. Ova prekrasna i interaktivna igračka pružit će vašem mališanu sate zabave, istovremeno potičući razvoj njegovih osjeta.

Svojim veselim bojama i mekanim teksturama, ova igračka odmah će privući pažnju vašeg djeteta. Dok se ljulja na niti, čut će se nježna melodija, umirujući i opuštajući vaše dijete. Također, igračka ima ugrađen silikonski nastavak za žvakanje, koji je savršen za bebe u fazi nicanja zubića. Ublažava i smiruje bolove u zubima. Žvakanje zuba potiče svijest, jer pomiču jezik kako bi ugrizli i žvakali. Brži razvoj prirodnih čeljusti pomoći će im da bolje prelaze iz tekuće u krutu hranu jer ih se potiče na žvakanje. Držanje zuba pomaže u razvoju koordinacije očiju ruke, a također pomaže u održavanju djece angažiranom, mentalno stimuliranom i zauzetom. Različiti materijali na zubima također će pomoći u razvoju svijesti beba o različitim osjetilima. Svako osjetilno iskustvo gradi različite živčane veze u mozgu vaše bebe u razvoju i pomoći će u postavljanju važnih temelja za učenje kasnije u životu.

Ova igračka nije samo zabavna, već je i edukativna. Vaša beba će istraživati različite zvukove, teksture i boje dok se igra s njom, potičući tako svoje motoričke vještine i razvoj osjeta. Igračka također ima i vješalicu koja se jednostavno može pričvrstiti na kolica, krevetić ili auto sjedalicu.

Nabavite Glazbenu Igračku Na Potez 22065946 danas i pružite svom djetetu nevjerojatno iskustvo igre i učenja. Vaša beba bit će oduševljena ovom veselom igračkom, a vi zadovoljni znajući da pridonosite njezinom razvoju. Ne propustite ovu priliku i odmah naručite svoj primjerak!

 

Značajke

  • Interaktivna igračka za krevetić/kolica; potiče razvoj osjeta.
  • Veselih boja i mekanih tekstura; privlači pažnju djeteta.
  • Nježna melodija; umiruje i opušta dijete.
  • Silikonski nastavak za žvakanje; idealan za zube u razvoju.
  • Potiče motoričke vještine i istraživanje zvukova, tekstura i boja.
  • Može se pričvrstiti na kolica, krevetić ili auto sjedalicu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.