Edukativna drvena igračka Kutija sa oblicima 199128

16,95 KM

Na zalihi

Edukativna drvena igračka Kutija sa oblicima 199128 16,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Klasik iz djetinjstva, ova igračka za razvrstavanje po oblicima spaja zabavu i učenje u kreativnu aktivnost u kojoj mala djeca uživaju. Ova drvena kocka dolazi s 10 jedinstvenih i živopisnih oblika, od djeteline do srca i šesterokuta! Ove šarene kocke, male i prikladne za ruke, lako je držati oblike i igrati se. Svaki šareni oblik savršeno pristaje!

VISOKOKVALITETNA I SIGURNA: Izrađene od izdržljivog i čvrstog drva, premazane bojom na bazi vode koja je BPA i bez olova, veličine za male ruke, toster igračke za djecu su prikladne za djecu, mogu izdržati grubu igru ​​i trajati godinama. Izvrsno izrađen s okruglim rubovima bez krhotina, možete biti sigurni i pustiti svoju bebu da se igra s njim.

EDUKATIVNA ZABAVA: Višenamjenska edukativna dječja igračka! Učite djecu o prometu na Zabavan i razigran način te potičite njihovu prostornu viziju i predodžbe o prostoru.Naizgled jednostavna igračka, međutim, djeluje na različite podražaje učenja u dječjem mozgu, od motoričke koordinacije do vizualne percepcije i koncentracije, što je čini izvrsnim alatom za podučavanje u prvim godinama života.