Duda BIBS Studio Colour-Jasmin Ivory Mix Size 2

19,90 KM

Istaknite stil vašeg mališana s BIBS Studio Colour Jasmin Ivory Mix dudama – bez kompromisa na udobnost!

Duda BIBS Studio Colour-Jasmin Ivory Mix Size 2 19,90 KM

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

S ovim prekrasnim setom duda u boji, vaše dijete će dobiti ne samo iznimni stil, već i udobnost i sigurnost koje zaslužuje.

Kao što znate, majčina bradavica je jedinstvena i neponovljiva, a BIBS Studio Colour Jasmin Ivory Mix dude su dizajnirane upravo s tim na umu. Oblik ove dude nalikuje prirodnom obliku majčine bradavice, što olakšava prihvaćanje i prilagođavanje djeteta dudi.

No, BIBS duda nije samo lijepa, već i izuzetno funkcionalna. Okvir dude je blago zaobljen prema van, što smanjuje nadraživanje osjetljive kože oko usta bebe. Također, okrugli štit s tri otvora za ventilaciju osigurava protok zraka i smanjuje nakupljanje sline, čime se sprječava mogući osip.

BIBS Studio Colour Jasmin Ivory Mix dude izrađene su od prirodne kaučuk gume, bez PVC-a, BPA-a i ftalata, pa su sigurne za vaše dijete.

Dude su dostupne u veličini 2, koja je prikladna za uzrast od 6+ mjeseci. Važno je napomenuti da su ove dude dizajnirane i proizvedene u Danskoj prema europskom standardu EN 1400+A2, što potvrđuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

Dakle, ako tražite savršenu dudu koja kombinira stil, udobnost i sigurnost, ne tražite dalje. BIBS Studio Colour Jasmin Ivory Mix dude su sve što vam treba. Ne čekajte, već iskoristite priliku i pružite svom djetetu najbolje što zaslužuje. Kupite svoj set danas i budite sigurni da ste odabrali najbolje za svoje dijete.

Značajke

  • Blago zaobljeni okvir sprječava nadraživanje osjetljive kože oko usta
  • Uzorak koji kombinira modne trendove i bezvremensku privlačnost
  • Izrađene od prirodne kaučuk gume, sigurne za dijete
  • Dizajnirane i proizvedene u Danskoj prema europskom standardu EN 1400+A2