Akcija!

Drvena Policijska Stanica 199124

Original price was: 99,00 KM.Current price is: 59,90 KM.

-39%

Na zalihi

Drvena Policijska Stanica 199124 99,00 KM Original price was: 99,00 KM.59,90 KMCurrent price is: 59,90 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Drvena policijske postaja: policijska postaja na tri razine ima ured, sobu za nadzor, sobu za odmor, helikopter s vlastitim sletištem, policijski auto s parkirnim mjestom, dva policijska agenta, policijskog psa i ostali pribor. Zahtijeva sastavljanje od strane odraslih osoba.

Zabavna i obrazovna igračka: bočna i prednja strane policijske postaje na tri razine otvorene su za lak pristup svim dijelovima stanice, te za postavljanje namještaja. Otvoreni dizajn drvene policijske postaje omogućuje da se više djece igra u isto vrijeme.

Učenje uz igru: policijska postaja pružit će sate zabave s obitelji i prijateljima, nudi puno zabave i mašte, što potiče djetetovu kreativnost, motoriku i komunikaciju.

Visokokvalitetni i sigurni materijali: izrađeni od prirodnog kvalitetnog drvenog materijala i obrađeni netoksičnim bojama sigurnim za djecu. Sve komponente su glatko polirane, u skladu sa standardom za igračke odobrenim od ASTM i CPSIA.

Izvrstan poklon za vaše dijete: ova igra izvrsna je edukativna igračka za djecu od 3 godine naviše. Realistične scene uvijek privlače dječiju pozornost. Naizgled jednostavna igračka, međutim, djeluje na različite podražaje učenja u dječjem mozgu, od motoričke koordinacije do vizualne percepcije i koncentracije, što je čini izvrsnim alatom za podučavanje u prvim godinama života.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.