Dječja stolica Cybex – Lemo 4u1 Sand White

839,00 KM

“Isprobajte revolucionarnu dječju stolicu koja će vašoj bebi omogućiti da bude dio obiteljskih trenutaka za stolom!.

Na zalihi

Dječja stolica Cybex - Lemo 4u1 Sand White 839,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Lemo 4U1 Dječja Stolica Sand White je savršen izbor za tvoje maleno blago od rođenja pa sve do odrasle dobi. Ova multifunkcionalna hranilica omogućuje tvojoj bebi da aktivno sudjeluje u obiteljskim trenucima za stolom, bez obzira na njihovu dob.

Sa svojom konfiguracijom 4u1, ova hranilica pruža maksimalnu fleksibilnost. Za tvoje novorođenče, možeš koristiti njihalicu Bouncer Nest koja se jednostavno pričvršćuje na okvir hranilice pomoću adaptera. Tako će tvoja beba uživati u udobnom ležanju dok ti jedeš.

Kada tvoj mališan počne samostalno sjediti, možeš zamijeniti njihalicu sa Baby Setom, koji dolazi sa pladnjem za hranu i 5-točkovnim sigurnosnim pojasom. Na taj način, tvoja beba će sigurno sjediti za stolom i uživati u prvom obroku sa obitelji.

Ova hranilica je dizajnirana da raste zajedno s tvojim djetetom. Kada više neće trebati oslonac i pladanj, jednostavno ih možeš ukloniti i prilagoditi hranilicu kako bi odgovarala aktivnim mališanima. Pomoću ploče sjedišta, možeš je koristiti i sama, jer ova hranilica se može prilagoditi i odraslim osobama do 99. godine!

Uz Cybex Lemo 4U1 Dječju Stolicu Sand White, tvoja beba će imati siguran i udoban položaj za svaki obrok ili druženje za obiteljskim stolom. Ova hranilica je napravljena od visokokvalitetnih materijala, te dolazi s mogućnošću dodavanja mekih presvlaka kako bi sjedenje bilo još udobnije.

Neka tvoj mališan raste uz Cybex Lemo 4U1 Dječju Stolicu Sand White, gdje će on biti dio svih obiteljskih trenutaka za stolom i razvijati zdrave prehrambene navike. Kupi svoju stolicu danas i omogući svojoj bebi najbolje iskustvo sjedenja za stolom!

Značajke

  • Multifunkcionalna hranilica za bebe i odrasle do 99. godine.
  • Prilagodljiva konfiguracija s njihalicom i Baby Setom.
  • Sigurna i udobna stolica za obroke i druženje.
  • Visokokvalitetni materijali i mogućnost dodavanja mekih presvlaka.
  • Potiče aktivno sudjelovanje bebe za stolom.
  • Razvija zdrave prehrambene navike kod djeteta.