Gumica u obliku olovke Dino World – 36/1D

4,50 KM

Iskoristite svaku pogrešku kao priliku za putovanje u pretpovijest s Dino World gumicama u rukama.

Na zalihi

Gumica u obliku olovke Dino World - 36/1D 4,50 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dino World gumica u obliku olovke je proizvod koji će sigurno oduševiti ljubitelje dinosaurusa. Ove praktične gumice dolaze u dva izvrsna dizajna, narančasta/crvena s Velociraptorom i plava s T-rexom, tako da svatko može odabrati svoj omiljeni motiv.

Ali ove gumice su puno više od običnih gumica. One su dizajnirane da vas odvedu u svijet dinosaura, da vam pruže nevjerojatno iskustvo i ispune vašu svakodnevicu zabavom i avanturom. Sa svakim brisanjem, vi se zapravo oslobađate dosadnih pogrešaka i ulazite u dinamičan svijet koji dominiraju prastari gmazovi.

Jedinstveno ujedinjenje funkcionalnosti i dizajna je ono što razlikuje Dino World gumicu od ostalih na tržištu. Njihov oblik olovke omogućava udobno držanje i precizno brisanje, dok njihovi izvrsni dizajni s Dino oznakama pružaju dodatnu dozu autentičnosti.

Dino World gumice također su edukativne. Uz svaku gumicu dolazi obilje informativnih podataka o dinosaurima, čineći vaše iskustvo s gumicom i saznanjima o dinosaurusima još zanimljivijim i poučnijim.

Zato ne gubite vrijeme i pretvorite svakodnevno brisanje u avanturu sa Dino World gumicama u obliku olovke. Kupite svoj primjerak danas i zaplovite u fascinantni svijet dinosaura!

Značajke

  • Gumica u obliku olovke za ljubitelje dinosaurusa.
  • Gumica koja vas vodi u svijet dinosaura.
  • Dva dizajna: Velociraptor i T-rex.
  • Udobno držanje, precizno brisanje.
  • Pretvorite brisanje u avanturu s Dino World gumicama.