Cybex Melio B Fog Grey Light Grey 524000043

1.009,00 KM

“Neka vaša mala istraživačka duša uživa u vožnji s Cybex Melio kolicima – udobnost na svakom koraku!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Cybex Melio B Fog Grey Light Grey 524000043
1.009,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Užurbani gradski život može biti izazovan, ali s praktičnim Cybex kolica Melio, sve postaje jednostavno. Zahvaljujući njihovom jedinstvenom dizajnu, kolica se lako i bez napora sklapaju u kompaktne dimenzije, spremne za pohranu ili putovanje. Bez brige, sjedalo kolica nije potrebno skidati pri sklapanju – jednostavno se sklopi zajedno s okvirom.

Cybex Melio ima iznimno udobnu sjedalicu izrađenu od luksuznih tkanina koje pružaju vrhunsku udobnost i podršku vašem djetetu. Možete biti sigurni da će vaša mala istraživačka duša uživati u vožnji, bilo da zaspi, sjedi ili udobno drijema. Sjedalica omogućuje savršeno ravan ergonomski položaj koji podržava zdrav razvoj leđa i kukova vašeg djeteta. Dodatnu udobnost pruža podesivi oslonac za noge koji se može proširiti, prilagođavajući se rastu i potrebama vašeg mališana.

Naslon sjedala je prekriven ugodnom mrežastom tkaninom koja omogućuje optimalnu ventilaciju i osigurava da vašem dijetetu uvijek bude ugodno i svježe. Bez obzira na to koliko je sunčano, naše kolica će zaštititi vašeg mališana zahvaljujući iznimno velikom XXL kroviću , pružajući mu sigurnost i privatnost u pokretu.

S Cybex kolicima Melio, vaša avantura gradom nikada nije izgledala bolje. Uživajte u istraživanju živahnog gradskog života s našim kolicima koja su savršena kombinacija praktičnosti, stila i udobnosti. Pobrinuli smo se da svaki detalj bude pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio sve potrebe vašeg djeteta i olakšao vama kao roditelju.

Neka Melio bude vaš saveznik u svakodnevnim avanturama s vašim mališanom. Kompaktan dizajn, udobnost i praktičnost čine ova kolica neizostavnim partnerom za sve roditelje koji žele istraživati svijet s osmijehom na licu.

Naručite svoj par Cybex Melio kolica danas i pripremite se za nevjerojatna iskustva u gradu s vašim djetetom. Ne odgađajte – osigurajte svoj primjerak već danas!

Srdačan pozdrav,
Vaš Cybex Melio tim

Značajke

  • Cybex Melio – praktična kolica za gradski život.
  • Udobno sjedalo s ergonomskim položajem.
  • Mrežasta tkanina za optimalnu ventilaciju.
  • Veliki XXL air roof za sigurnost i privatnost.
  • Kombinacija praktičnosti, stila i udobnosti.
  • Naručite svoja Cybex Melio kolica i istražujte grad s osmijehom.