Dječja kolica Cybex – Eos Lux Moon Black

1.169,00 KM

Iskusite magičnu avanturu djetinjstva uz Cybex Eos Lux – kolica luksuznog doživljaja!

Na zalihi

Dječja kolica Cybex - Eos Lux Moon Black 1.169,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uživajte u svakom trenutku provedenom sa svojim malenim uz Cybex Eos Lux 2 u 1 BLK Moon Black kolicima čarobnog doživljaja. Ovo je savršeno rješenje koje će pratiti vaše dijete od prvog dana pa sve do trenutka kada će trčati na svojim vlastitim nogama.

Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, Cybex Eos Lux će vam olakšati život i omogućiti vam da se opustite i uživate u svakom trenutku sa svojim djetetom. Fleksibilnost je ključna za oboje.

Zato je Cybex Eos Lux dizajniran da raste zajedno sa vašim djetetom. U prvih nekoliko mjeseci, ovaj 2 u 1 kolica dolaze sa nosiljkom koja pruža udobnost i zaštitu od samog rođenja. Kada dijete počne sjediti, nosiljka se jednostavno pretvara u sjedalo zamjenom mekih tkanina na okviru.

Također je moguće pretvoriti ga u putni sustav, za glatki prijelaz iz automobila u vanjski svijet. A ako se na vašoj šetnji suočite s teškim terenom, veliki terenski kotači i prednje suspenzije brzo će savladati neravnine, pukotine i kamenčiće. Vaša vožnja će biti glatka u svakoj fazi.

Cybex Eos Lux će biti vaš stalni pratilac kroz čarobnu avanturu djetinjstva.

Tehničke specifikacije:
– Otvoren: L 850 – 950 mm / Š 610 mm / V 1160 mm
– Sklopljen (kompaktan): L 920 mm / Š 510 mm / V 400 mm
– Težina: 11,6 kg

Što dobivate uz Cybex Eos Lux 2 u 1 BLK Moon Black:
– Prostranu košaru
– Okretno sjedalo
– Okvir sa suspenzijom
– Veliku navlaku sa mrežastom tkaninom
– Podesivu ručku

2 u 1 nosiljka i sjedalo: Sve što vam treba u prvih četiri godine. Vaše novorođenče će udobno ležati u nosiljci, a kada bude dovoljno veliko za sjedenje, jednostavno zamijenite tkaninu i pretvorite je u sjedalo.
– Putni sustav: Jedan okvir, tri načina vožnje. Osim nosiljke i sjedala, na okviru passeggina možete pričvrstiti i jedno od nagrađivanih autosjedalica CYBEX. Tako možete bezbrižno prelaziti iz vožnje automobila u šetnju, a sve to bez buđenja vašeg mališana.
Terenski kotači: Antiprobojni pneumatici i zaključavajući prednji kotači osiguravaju stabilnost i glatku vožnju. Uživajte u šetnji bilo gdje, bilo da šećete po kaldrmi ili provodite vrijeme u prirodi sa svojom obitelji.
Prednje suspenzije: Suspenzije prednjih kotača smanjuju vibracije, pružajući vašem djetetu miran san. Bez obzira na pijesak, travnjak ili šljunak, šetnja će biti bez problema.

Cybex Eos Lux 2 u 1 BLK Moon Black je ultimativni suputnik za čarobnu avanturu djetinjstva. Osigurajte sada svoj primjerak i doživite udobnost, fleksibilnost i praktičnost jednih od najboljih kolica na tržištu.

Značajke

  • Cybex Eos Lux 2 u 1 BLK Moon Black: luksuzna kolica
  • Rastu s vašim djetetom od rođenja do četiri godine
  • Mogućnost pretvorbe u putni sustav
  • Veliki terenski kotači za glatku vožnju
  • Prednje suspenzije za miran san djeteta
  • Ultimativni suputnik za čarobnu avanturu djetinjstva