Cybex Aton Q Graphite Black Autosjedalo

343,45 KM

Nosiljka/autosjedalica.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Aton Q sjedalica nastavlja uspješnu priču pobjedničke Aton obitelji, te postiže odličan rezultat 1.6 (dobar) na testiranju njemačke potrošačke organizacije Stiftung Warentest (Test 06/2014). Od strane ACAD-a ocjenjena je ocjenom “dobar“, od strane ÖAMTC-a također, s time da je postigla najveću ocjenu za bočnu zaštitu od udara kada je postavljena na ISOFIX bazu.

    Teleskopska linearna bočna zaštita (L.S.P. Sustav)
    Automatsko podešavanje visine sjedala
    Naslon za glavu podesiv po visini s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas
    Integriran odgovarajući sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca
    Sustav za putovanje sa CYBEX-om i drugim markama kolica

Interakcija između linearno bočne zaštite (L.S.P. sustava) i naslona za glavu podesivog po visini s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas omogućuje najvišu razinu zaštite i udobnosti. Nova funkcija omogućuje najravniji mogući položaj između glave, vrata i prsa, te smanjuje rizik kod teškoća s disanjem kod nedonoščadi i novorođenčadi. Sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca s UVP50+ savršeno štiti od jakog sunca i jakog vjetra.
Teleskopska linearno bočna zaštita od udara

Nova teleskopska linearno bočna zaštita (L.S.P. sustav) u kombinaciji s oklopom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara.

Nova teleskopska linearno bočna zaštita može se jednostavno individualno podešavati. Početna sila udarca u slučaju nesreće prenosi se pomoću produženog štitnika koji je okrenut prema vratima i raspoređuje se na oklop autosjedalice. Fleksibilna tkanina i struktura autosjedalice tada apsorbira silu udarca i odvodi je od djeteta.
Automatsko podešavanje visine autosjedalice za idealan položaj za ležanje

Jedan od najvećih izazova za inženjere za sigurnost je pronalaženje najboljeg mogućeg načina za prenošenje nedonoščadi i novorođenčadi, čiji vratni mišići i refleksi još nisu dovoljno razvijeni. Nažalost, to može dovesti do padanja glave djeteta prema naprijed dok spava, a to može uzrokovati probleme s disanjem.

U suradnji s njemačkim medicinskim stručnjacima i babicama, i uzimajući u obzir rezultate različitih testova, nastala je nova funkcija koja omogućuje najravniji mogući položaj između glave, vrata i prsa. Rizik od teškoća s disanjem je smanjen. Podešavanjem naslona za glavu automatski se mijenja kut sjedenja, ova autosjedalica prilagođava se razvoju djeteta. Ova autosjedalica i većoj djeci omogućuje više prostora i udobnosti.

 
Savršena zaštita od sunca i vjetra s UVP50+

Za maksimalnu zaštitu dječje kože, sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca ispunjava stroge Australske UVP50+ standarde za zaštitu od sunca.

Integrirani ekstra veliki krović za zaštitu od sunca može se elegantno sklopiti. Može se produžiti, te omogućuje savršenu zaštitu na samo od sunca, nego i od vjetra i kiše.
Podesivi naslon za glavu u 8 položaja

U kombinaciji s teleskopskom linearnom zaštitom od bočnog udara, podesivi naslon za glavu po visini povećava savršenu bočnu zaštitu od udara Aton Q dječje autosjedalice.

Pomoću novog naslona za glavu koji se može podešavati po visini u 8-položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas, dužina pojasa automatski se mijenja kad je naslon za glavu podešen.

 
Sigurnost, dizajn i mobilnost u jednom

Aton Q dječja autosjedalica može se jednostavno pretvoriti u sustav za putovanja sa CYBEX kolicima i kolicima drugih marki.

Dizajn DNA Aton Q autosjedalice nadmašuje sve PLATINUM proizvode i prisutan je među CYBEX kolicima. Pomoću jednostavnih adaptera, dječja autosjedalica, zajedno sa CYBEX Callisto, Topaz i Onyx kolicima jednostavno se pretvara u praktičan sustav za putovanja. Aton Q autosjedalicu možete također kombinirati s mnogim kolicima različitih marki.

Nastavljajući CYBEX tradiciju s modernim bojama, PLATINUM autosjedalice dostupne su u velikom rasponu boja s dvije boje u kombinaciji tkanine.

Komforna verzija: mekana i ugodna, komforna verzija Platinum autosjedalica dostupna je u 10 kombinacija boja. Plus verzija: Plus verzija svoj karakterističan izgled duguje ekskluzivnoj, vrlo čvrstoj keper tkanini. Ove dječje autosjedalice dostupne su u 5 različitih boja.