Akcija!

Auto na akumulator – BMW i4

399,00 KM

-25%

Na zalihi

Auto na akumulator - BMW i4 529,00 KM 399,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Licencirani BMW I4 s dva motora 12V ukupne snage 78W omogućiti će vašem djetetu prekrasno iskustvo vožnje. Zamislite da vaš mali vozač pritisne papučicu gasa i uživaja u brzini i brujanju motora!

Dječji automobil na baterije rekreiran je što je moguće realističnije na temelju BMW. Korišteni logotipi uključuju licencu samog BMW. Dječji auto opremljen je LED svjetlima sprijeda i straga. Dječji autić također ima otvarajuća vrata, MP3, USB priključak i sirenu, indikator napajanja te kontrolu zvuka. Bateriju možete izvaditi i punuti je ukoliko želite

Električni dječji autić pokreću motori 2x39W, s baterijom od 12V 4.5Ah. Omogućuju 1 do 2 sata zabave, s vremenom punjenja od približno 7-8 sati. Audi Q5 postiže najveću brzinu od 6-8 km na sat i ima 3 stupnja prijenosa.

Dimenzije i upotreba ovog artikla su prikladni za djecu od 2 godine i više. Imajte na umu da je maksimalna težina korisnika približno 30 kg. Električni dječji autić opremljen je sigurnosnim pojasom i daljinskim upravljačem od 2,4 Ghz.

Europskom oznakom kvalitete (CE) jamčite sigurnost Vašeg djeteta pri kupnji ovog električnog dječjeg automobila. Za dodatnu sigurnost, dječji autić ima sigurnosne pojaseve koji se moraju pričvrstiti prije upotrebe. Vozilo automatski koči kada se otpusti papučica gasa, možete također kočiti s daljinskim upravljačem.

Ručna vožnja i roditeljska kontrola

Način roditeljske kontrole: Možete kontrolirati auto pomoću daljinskog upravljača ukoliko vašem djetetu treba pomoć .

Dječja samokontrola: djeca mogu sama kontrolirati automobil pomoću papučice i upravljača.
Vaša djeca mogu jednostavno pokrenuti električno vozilo pritiskom na tipku i kontrolirati ga da se kreće naprijed, natrag, lijevo desno ili se zaustavlja. U međuvremenu, brzina se također može jednostavno prilagoditi daljinskim upravljačem od 1,8 do 3 mph (niska, srednja, visoka). S dizajnom sporog pokretanja, pomoću našeg daljinskog upravljača možete kontrolirati djecu da ne upravljaju vozilom prebrzo.

Sigurna vožnja:
Izrađeno od netoksičnog, polipropilenskog plastičnog tijela i certificirano prema ASTM F963; Prostrano sjedalo sa sigurnosnim pojasom stvara stabilno, glatko i sigurno iskustvo;

Komplet uključuje:

Automobili na baterije;
Daljinski upravljač;
Punjač.
Karakteristike:
Ova je igračka prikladna za djecu stariju od 2 godine i do 25 kg težine;
Višenamjenski proizvod koji se može koristiti u oba smjera – automobil može voziti roditelj ili ga dijete može voziti samostalno;
Baterija: 1 komad 12 V, 4,5 Ah;
Brzina vozila: 6-8 km/h;
Vrijeme punjenja baterije: 8-12 sati;
Dvoja vrata koja se otvaraju;
Sjedalo s kožnom presvlakom;
Sigurnosni pojas;
Glazba, priče, MP3/USB/AUX;
Bluetooth;
Funkcija postolja;
Prikaz snage, podešavanje glasnoće;
Prednja i stražnja svjetla;
Daljinski upravljač – koristi 2 AAA (LR3)/1,5 V baterije (prodaju se zasebno);
Frekvencija daljinskog upravljača: 2.4GHz;

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.