Dude Bibs X Liberty – Eloise Blush Mix 6+mj

25,30 KM

Pravljeno s ljubavlju za vašu bebu – BIBS X LIBERTY Dude Eloise Blush Mix.

 

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Dude Bibs X Liberty - Eloise Blush Mix 6+mj 25,30 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Ovaj proizvod će vas odmah osvojiti. BIBS X LIBERTY Dude Eloise Blush Mix Veličina 2 je jedinstven komad koji će zadovoljiti sve potrebe vaše bebe.

Zamislite samo koliko će vaša beba biti neodoljiva s ovim prekrasnim dudama u rukama. Dizajnirane su u suradnji s poznatom modnom markom Liberty, što im daje elegantan i sofisticiran izgled. U ovom setu dobivate dvije dude u jedinstvenom Blush Mix uzorku, koji će sigurno privući pažnju.

Ove dude ne samo da izgledaju sjajno, već pružaju i zaštitu osjetljive kože oko bebinih usana. Lagana okrugla tetiva minimalno dodiruje bebino lice, smanjujući mogućnost nakupljanja vlage od sline koja može iritirati i crveniti kožu.

Dude su izrađeni od visokokvalitetnog prirodnog lateksa i sigurnog PP materijala koji se koristi u prehrambenoj industriji. Također, zadovoljavaju europski standard EN 1400+A2, što znači da su prošli stroge testove i ispunjavaju najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

Dude su vrhunski dizajnirani da se prilagode bebinoj usnoj šupljini. Njihove bradavice su opremljene ventilom koji omogućuje izlazak zraka kad beba sisa, prirodno oblikujući bradavicu prema bebinoj usnoj šupljini.

S ovim setom dudova ne samo da dobivate visokokvalitetan proizvod, već i pružate svojoj bebi udobnost i sigurnost koja joj je potrebna. Pružite im samo najbolje što tržište može ponuditi.

BIBS X LIBERTY Dude Eloise Blush Mix  je savršen izbor za sve roditelje koji žele svojoj bebi pružiti vrhunsku kvalitetu, sigurnost i stil. Ne propustite priliku da svojoj bebi darujete ove prekrasne dude i uživate u njihovom bezbrižnom razvoju. Kupite ih odmah i budite sigurni da ste napravili najbolji izbor za svoju bebu.

Veličina 2: 6 do 18 mjeseci

Značajke

  • Jedinstven dizajn u suradnji s Liberty modnom markom.
  • Pruža zaštitu osjetljive kože oko bebinih usana.
  • Izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji zadovoljavaju standarde sigurnosti.
  • Prilagođeni bebinoj usnoj šupljini s ventilom za izlazak zraka.
  • Visoka kvaliteta, udobnost i sigurnost za vašu bebu.
  • Darujte svojoj bebi bezbrižan razvoj s ovim prekrasnim dudama..