Dude Bibs X Liberty – Colour Eloise Sage Mix 6+mj

25,30 KM

Dajte svojoj bebi najbolje – BIBS X Liberty Dudu Eloise Sage Mix!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Dude Bibs X Liberty - Colour Eloise Sage Mix 6+mj 25,30 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS X Liberty Dude Colour Eloise Sage Mix je jedinstveni proizvod koji kombinira švedski dizajn BIBS dude s prekrasnim uzorcima britanskog brenda Liberty. Ova kolekcija donosi ne samo praktičnost, već i poseban stil koji će oduševiti svakog roditelja.

Duda je oblikovana tako da imitira majčinu bradavicu, pružajući bebi ugodan i prirodan osjećaj prilikom sisanja. Okvir dude je blago zaobljen prema vani, smanjujući mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta.

BIBS X Liberty Dude Colour Eloise Sage Mix izrađena je od visokokvalitetne prirodne kaučuk gume, što je čini sigurnom za dijete. Sama duda je savitljiva, omogućavajući djetetu da istisne zrak iz nje, što simulira prirodno sisanje na majčinim grudima.

Ova posebna kolekcija dolazi u veličini 2, koja je prikladna za uzrast od 6+ mjeseci. Međutim, veličina je samo preporuka, jer svako dijete je jedinstveno. Slijedite preferencije vaše bebe i koristite veličinu koja joj najviše odgovara.

Važno je napomenuti da BIBS X Liberty dude ne sadrži PVC, BPA ili ftalate, pružajući vam potpunu sigurnost prilikom korištenja. Ove dude zadovoljavaju europski standard i proizvedene su u Danskoj/EU.

Kada je u pitanju higijena i sigurnost, preporučuje se mijenjanje dude svakih 4 tjedna ili kada primijetite promjene u njenom obliku i boji. Također, ako dijete postane naviknuto na veću dudu, bit će korisno slijediti preporuke proizvođača kako biste osigurali sigurno korištenje.

BIBS X Liberty Dude Colour Eloise Sage Mix je savršen izbor za svakog roditelja koji želi kombinirati bezvremensku eleganciju Liberty uzoraka s kvalitetom i sigurnošću BIBS proizvoda. Pružite svom djetetu najbolje uz BIBS X Liberty dudu!

Značajke

  • BIBS X Liberty Dude je kombinacija švedskog dizajna i britanskog uzorka.
  • Pruža ugodan i prirodan osjećaj prilikom sisanja.
  • Izrađena od visokokvalitetne prirodne kaučuk gume.
  • Ne sadrži PVC, BPA ili ftalate.
  • Preporučuje se mijenjanje svakih 4 tjedna radi higijene i sigurnosti.
  • Perfectan izbor za roditelje koji žele kombinirati eleganciju i sigurnost.