Dječja kolica BebeConfort – Haze Trio Tinted Gray

599,00 KM

Savršeno rješenje za bezbrižno putovanje s najmlađima – Upoznajte Bebe Confort Haze Trio.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Bebe confort Haze Trio je savršeno rješenje za vašu bebu od samog rođenja pa sve do 4. godine života. Ovaj sustav putovanja brzo se prilagođava promjenama u rastu vaše bebe. S 2-u-1 sjedištem i i-Size autosjedalicom (pogodnom od rođenja do 13 kg), Haze Trio nudi sve što vam je potrebno od prvog dana pa sve do 22 kg. Možete pričvrstiti i-Size autosjedalicu na okvir kolica ili dopustiti vašoj bebi da udobno odmara u košari. Kako vaša beba raste, uživat će u sjedenju i promatranju slika i zvukova oko sebe. Osigurajte udobnost i sigurnost vaše bebe na svakom koraku zahvaljujući Bebe Confort Haze Trio sustavu putovanja.

Bebe Confort Haze Trio je dizajniran da se glatko transformira iz prostrane košare u udobno i mekano sjedište. Kada vaše dijete preraste košaru, jednostavno možete preći na sjedeću poziciju bez napora.

Roditeljima, Bebe Confort Haze Trio pruža optimalnu udobnost zahvaljujući kompaktnom sklopivom dizajnu koji je okrenut prema naprijed, visokokvalitetnim detaljima, laganoj konstrukciji za jednostavan transport i prostranoj košari za pohranu (5 kg) za svakodnevne potrepštine. Podesivo sjedište može se okretati i namještati prema naprijed ili prema natrag. Bez obzira na to je li vaša beba spava na mekom madracu košare ili istražuje svijet iz sjedišta, bit će sigurna i udobna gdje god da krenete.

Uključena i-Size autosjedalica pruža sve što vam je potrebno u smislu udobnosti i sigurnosti kada ste na putu sa svojim malim djetetom. Pogodna je od rođenja do 13 kg (40-83 cm). Autosjedalica zadovoljava najnovije sigurnosne standarde i-Size i pruža vam mir uma tijekom putovanja. Lako možete pričvrstiti autosjedalicu na okvir kolica za glatke prijelaze iz vožnje u šetnju.

Bebe Confort Haze Trio je savršen izbor za roditelje koji žele udobnost, praktičnost i sigurnost u jednom proizvodu. Uz ovaj sustav putovanja, vaše dijete će se osjećati sretno i sigurno, a vi ćete biti mirni znajući da ste odabrali najbolje za svoju bebu.

Značajke

  • Haze Trio – rješenje od rođenja do 4. godine
  • Prilagodljiv sustav putovanja za bebe
  • Udobnost i sigurnost za svaki korak
  • Transformacija iz košare u sjedalo
  • Kompaktan dizajn s prostranom košarom za pohranu
  • Uključena i-Size autosjedalica za udobno putovanje