Čaša BebeConfort 360° – Mephis Blue 280ml

11,95 KM

Neka vaše malo zlato uživa u udobnosti i praktičnosti s Bebe  Confort čašom za piće.

Na zalihi

Čaša BebeConfort 360° - Mephis Blue 280ml 11,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Bebe Confort – Čaša za piće 280 ml – plava

Udobnost i praktičnost u jednom! Predstavljamo vam Bebe Confort Čašu za piće, idealan izbor za vašeg mališana. Sa svojih 280 ml, ova čarobna čaša će osigurati da vaša beba ima dovoljno tečnosti tokom dana.

Ova čaša je dizajnirana s posebnom pažnjom na sigurnost i jednostavnost korištenja. Sa svojom tehnologijom koja sprečava curenje, možete biti sigurni da će sve tečnosti ostati unutra, čak i kada beba okrene čašu naokolo. To znači manje brige za vas i manje nereda po kući!

Ali to nije sve! Bebe Confort Čaša za piće ima jedinstvenu mogućnost da se koristi s bilo koje strane. Vaša beba će je moći koristiti desnom ili lijevom rukom, bez ikakve poteškoće. A s odstranjivim ručkama, možete prilagoditi čašu vašoj bebi kako ona raste i razvija se.

Preporučuje se za uzrast od 6 mjeseci pa nadalje, Bebe Confort Čaša za piće je savršen pratilac za vašu bebu dok otkriva svijet oko sebe. S njom će biti zabavno i lakše naučiti kako piti iz čaše.

Ne gubite vrijeme, već danas nabavite Bebe Confort Čašu za piće – ne samo da će vaša beba biti sretna, već ćete i vi biti sigurni da ste napravili pravi izbor. Ne propustite ovu nevjerojatnu ponudu i uživajte u svakom trenutku sa svojim djetetom.

Značajke

  • Bebe Confort Čaša za piće – udobna i praktična.
  • Sigurna tehnologija sprečava curenje tekućine.
  • Koristi se sa obje ruke, sa odstranjivim ručkama.
  • Preporučuje se za uzrast od 6 mjeseci pa nadalje.
  • Sreća za bebu i pravi izbor za roditelje.