Bojanka Barbie – Modna knjiga sa šablonima

29,95 KM

Pustite mašti na volju s Barbie Modnom Knjigom i izrazite svoju jedinstvenu osobnost kroz modu.

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Bojanka Barbie - Modna knjiga sa šablonima 29,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

U ovom izvanrednom setu, koji je pravi izvor kreativnosti, Barbie Modna Knjiga Sa Šablonima oduševit će sve djevojčice koje su zaljubljene u svijet mode. Ova knjiga dolazi s predivnim Barbie siluetama u različitim stilovima, pružajući nevjerojatnu priliku za dotjerivanje i izražavanje vlastitog stila.

Naličje knjižice prepuno je šablona, uzoraka i naljepnica, stvarajući pravu modnu radionicu. Djevojke mogu koristiti ove alate kako bi stvorile vlastite haljine i odjevne kombinacije koje će najbolje prikazati njihovu osobnost i stil.

Ova interaktivna knjiga pruža nevjerojatnu zabavu, ali i mnogo edukativnih trenutaka. Djevojke će naučiti o različitim stilovima odijevanja, bojama, uzorcima i modnom dizajnu, razvijajući pritom svoju kreativnost i stilsko oko.

Osim toga, Barbie Modna Knjiga Sa Šablonima pomaže u razvijanju motoričkih vještina i koordinacije oka i ruke, jer djevojke moraju pažljivo rezati i zalijepiti šablone i uzorke na svoje kreacije.

Ovo je više od obične knjige, to je putovanje kroz svijet mode koje će djevojke oduševiti. Uz Barbie kao inspiraciju, one mogu stvarati vlastite modne revije i izražavati svoju individualnost na jedinstven način.

Zato ne čekajte, osigurajte si ovaj set i omogućite djevojčicama da se igraju, zabave i istovremeno nauče o modi na interaktivan način. Budite sigurni da će vaše dijete provoditi sate stvarajući nevjerojatne modne kombinacije uz Barbie Modnu Knjigu Sa Šablonima.

Značajke

  • Barbie Modna Knjiga Sa Šablonima – izvor kreativnosti i zabave.
  • Unikatni stilovi s Barbie siluetama i šablonima.
  • Razvija motoričke vještine i koordinaciju oka i ruke.
  • Nauči o modi, bojama i uzorcima kroz interaktivnu knjigu.
  • Izrazi vlastitu osobnost i stil kroz dizajniranje haljina.
  • Barbie inspiracija za modne revije i individualnost djevojčica.