Autosjedalica Cybex Solution M Fix Passion Pink Purple

388,00 KM

Kvalitetna autosjedalica.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Solution M-fix autosjedalica

Optimalna zaštita za malo starije

Solution M-fix pobjednik je testiranja u skupini 2/3 na testu 06/2015 koji je proveo njemački Stiftung Warentest (zajedno s sjedalicom drugog proizvođača). Najnoviji član uspješne Solution serije izdvaja se nizom inovacija na polju sigurnosti i udobnosti.

  • Patentirani naslon za glavu koji se može spuštati
  • Individualno podesiva linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P. System Plus)
  • Optimizirani sustav prozračivanja
  • Podesivi naslon za glavu u 12 visina
  • ISOFIX Connect za više sigurnosti i stabilnosti
  • Sukladan novom standardu ECE R-44/04 dodatak 7

Najvažniji element sigurnosnog koncepta serije Solution je Cybexov patentiran naslon za glavu. On pametno sprječava da djetetova glava padne naprijed tijekom spavanja. Individualno podesiv linearni sustav zaštite od bočnog udara (L.S.P. System Plus) omogućuje najvišu razinu zaštite i udobnosti. ISOFIX Connect sustav dodatno poboljšava stabilnost i sigurnost sjedalice. Kompatibilan je i sa automobilima koji nemaju ugrađen ISOFIX.

 

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja

Patentirani

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja pametno sprječava da glava djeteta na padne naprijed prilikom spavanja.

Cybexov patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi garantira optimalnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Ova revolucionarna tehnologija sigurno pomiče natrag ravnotežnu točku djetetove glave sprečavajući da padne naprijed dok dijete čvrsto spava. U slučaju bočnog udara, osjetljiva glava djeteta ostaje unutar sigurne zone sjedala, omogućujući optimalnu zaštitu. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja omogućuje udobnije spavanje za sigurno i mirno putovanje.

 

Linearna bočna zaštita može se individualno prilagoditi

L.S.P. System Plus

Linearna bočna zaštita (L.S.P. System Plus) koja se može individualno prilagoditi apsorbira utjecaj energije u slučaju nezgode u vrlo ranom stadiju.

Snaga bočnog udara sistematično se apsorbira zahvaljujući bočnim štitnicima koji se mogu individualno prilagoditi, jednako kao i štitnici za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koju uzrokuje udar apsorbira se odmah te se glava aktivno vodi u siguran položaj. L.S.P. zaštita može biti individualno prilagođena da pristaje unutrašnjosti automobila.

 

Optimiziran sustav prozračivanja

Održava ugodnu temperaturu tijela

Integriran sustav prozračivanja podržava ugodnu temperaturu tijela čak i za toplih dana.

Materijal koji čini Solution M-fix comfort varijantu sastavljen je od mreže ventilacijskih kanala koji se protežu kroz naslon za leđa i dijelove sjedalice. Ovo omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za toplih dana.

 

Naslon za glavu podesiv u 12 visina

Udobna zaštita koja raste s djetetom

Naslon za glavu podesiv u 12 visina za savršenu udobnost i maksimalnu sigurnost

Naslon za glavu podesiv u 12 visina omogućava da sjedalo raste s djetetom i omogućuje iznimno dug vijek korištenja. Zaštita za glavu raste sa zahtjevima vašeg djeteta za osobnim prostorom.

 

ISOFIX konekt

veća sigurnost i stabilnost

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

 

dužina / širina / visina: 414, 540, 620-820 mm
težina: 5,8 kg
ECE R44/04, Dodatak 7, Skupina 2/3
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj