Autosjedalica Cybex Sirona Z I-Size Plus Nautical Blue Navy Blue

899,00 KM

Autosjedalica 0-4 godine.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Sirona Z i-Size nova je autosjedalica iCYBEX Z-linije koja se može okretati za 360°. Omogućava jednostavno ulaženje i jednostavno se okreće u oba smjera vožnje. U 12 položaja visine prilagodljiv naslon za glavu i u 5 položaja nagiba čine ovu autosjedalicu posebno ergonomskom.

 

Integrirana linearna zaštita od bočnih udara

-L.S.P. sistem Cloud Z i-Size nudi povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara. Smanjuje silu bočnog udara u kombinaciji sa školjkom sjedala koja apsorbira energiju za oko 25%.

Tehnologija reduciranja energije (ER-Tech)

-Tehnologija reduciranja energije Sirona Z i-Size nudi povećanu sigurnost za vaše dijete u položaju u smjeru vožnje u slučaju frontalnog sudara. ER-Tech reducira silu na vrat djeteta u slučaju frontalnog sudara za više od 20%, u usporedbi s ostalim postojećim sistemima u 5 točaka učvršćivanja.

Po visini prilagodljiv naslon za glavu

-U 12 položaja prilagodljiv naslon za glavu nudi individualno prilagođavanje dok dijete raste.

Funkcija nagiba i okretanja jednom rukom

-Pametna funkcija okretanja i nagiba s jednom rukom olakšava roditeljima namještanje sjedala, dok je jedna ruka slobodna. Za udobno spavanje i putovanje, autosjedalica Sirona Z i-Size nudi 5 položaja nagiba kada je okrenute prema natrag i 3 položaja nagiba u smjeru vožnje.

Mehanizam okretanja uključuje Driving Direction Control (D.D.C.) – kontrola smjera vožnje

-Inovativni rotirajući mehanizam od 360 ° pruža udoban položaj za ulazak i izlazak s manje naprezanja na leđima roditelja. Dodatno olakšava izmjenu između položaja prema natrag i prema naprijed. Kontrola smjera vožnje (D.D.C.) sprječava zlouporabu položaja okrenutog u smjeru vožnje prije nego što dijete napuni 15 mjeseci i dosegne minimalnu veličinu od 76 cm.

Postavljanje sa ISOFIX-om u dva klika

Instalacija s dva klika s ISOFIX-om omogućuje jednostavno postavljanje i osigurava povećanu sigurnost. U kombinaciji s bazom Z, autosjedalica je osigurana korištenjem ISOFIX sustava u automobilu i ne zahtijeva daljnje pričvršćivanje autosjedalice. Indikator instalacije također pomaže u sprječavanju moguće neispravne upotrebe.

Modularni sistem- jedna baza, dvije autosjedalice

Ostanite fleksibilni – kao dio Z-linije modularnog sistema, Sirona Z i-Size i Cloud Z i-Size odgovaraju bazi Z, za kontinuiranu sigurnu vožnju od rođenja do 105 cm, cca. 4 godine.

Autosjedalica suprotno od smjera vožnje

Autosjedalica okrenuta suprotno od smjera vožnje smanjuje opasnost od ozljeda u frontalnom sudaru za više od 80% u usporedbi s autosjedalicama okrenutim prema naprijed. Ispitivanja pokazuju da je sila udarca tijekom frontalnog sudara ravnomjerno raspoređena na velikom području. CYBEX preporuča putovanja okrenuta unatrag za djecu do 105 cm, cca. 4 godine.

Sistem pojaseva u 5 točaka učvršćivanja

Osigurajte svoje dijete u Sirona Z i-Size s lakoćom, zahvaljujući središnjem sistemu u 5 točaka učvršćivanja.

Školjka sjedala koja apsorbira energiju

Školjka sjedala Sirona Z i-Size apsorbira energiju sile udarca i štiti dijete.