Konačno! Autosjedalica koja traje od rođenja do tinejdžera…

Proljeće je napokon stiglo, noseći sa sobom obnovu, radost i neizmjernu ljepotu prirode. A što je ljepše od zajedničkog istraživanja te čarolije s vašim najmilijima?

Bimaco, vaš pouzdani vodič kroz svijet dječje opreme i igračaka, nudi vam sve što vam je potrebno za stvaranje nezaboravnih obiteljskih avantura. U srcu te ponude stoji Broondo DS-CX All In One Isofix autosjedalica, savršeni suputnik za sva vaša proljetna putovanja.

Zašto Bimaco?

Više od 29 godina iskustva čini Bimaco bastionom kvalitete i pouzdanosti. Naša predanost sigurnosti i trajnosti, uz pažljivo odabranu ponudu nagrađivanih brendova, garantira da svaki proizvod donosi radost, zabavu i maksimalnu zaštitu u vaše obiteljske trenutke.

Broondo DS-CX All In One Isofix: Vaša karta za bezbrižne avanture

Nevjerojatna Broondo DS-CX All In One Isofix autosjedalica nudi vam:

• Ultimativnu sigurnost: Premašuje sve najstrožije sigurnosne standarde, a dostupna je po nevjerojatnoj cijeni (slična autosjedalica košta najmanje 900 kn!).

• Jednostavnost postavljanja: Zahvaljujući ISOFIX sustavu, autosjedalica se lako postavlja i demontira, a vi možete biti sigurni da je uvijek ispravno postavljena.

• Udobnost za vaše dijete: Četiri pozicije ležanja osiguravaju maksimalnu udobnost tijekom putovanja, a rotacija sjedala olakšava ubacivanje i izbacivanje malog putnika.

• Dugoročno rješenje: Autosjedalica se koristi od rođenja do 12. godine života, što znači da je to jedina autosjedalica koja će vam ikada biti potrebna!

• Izvrsna vrijednost za novac: Napravljena je od najkvalitetnijih materijala u istim tvornicama kao i luksuzne autosjedalice, ali bez napuhavanja cijene kroz oglašavanje.

Ispunite proljeće avanturom:

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte Broondo DS-CX All In One Isofix autosjedalicu po povoljnoj cijeni. Naručite već danas i budite spremni za nova i uzbudljiva putovanja s vašim najmilijima!

Dodatne značajke:

  • Grupa 0+/1/2/3 – od rođenja do 12 godina starosti
  • All in one sjedalica
  • Okrenuta prema natrag do cca. 4 godine
  • Zaštita od bočnog udara
  • Materijali koji apsorbiraju energiju za veću sigurnost
  • Integrirano zaključavanje pojasa za lakšu ugradnju sigurnosnih pojaseva
  • Naslon za glavu raste sa djetetom

Sjedalica Broondo DS-CX All In One Isofix idealna je za sve roditelje koji žele maksimalnu sigurnost i udobnost za svoje dijete, uz nevjerojatnu uštedu. Ne trošite novac na višestruke sjedalice – ova raste s vašim djetetom od rođenja do 12. godine!

Ne oklijevajte – naručite sada i osigurajte savršenu autosjedalicu za svoje dijete!

Pritisnite “Naruči sada” i iskoristite ovu ograničenu ponudu!

Ne propustite ovu šansu da osigurajete besprijekornu avanturu s vašim najmilijima!

Uvijek na strani roditelja,
Bimaco

Express besplatna dostava

Za narudžbe veće od 70 KM u roku 24-48h

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

100% sigurno plaćanje

Platite karticom na rate ili gotovinom pri preuzimanjuCopyright © Bimaco 2024. Sva prava pridržana