Košarica

Jeste li već čuli za autosjedalicu koja se rotira za 360 stupnjeva i raste sa vašim djetetom od 0-12 godina?

Sigurnost naših najmlađih je uvijek na prvom mjestu. Kada govorimo o sigurnosti u automobilu, autosjedalica postaje nezamjenjiv dio svakodnevnog života. Ali, kako odabrati pravu autosjedalicu? Na koje sve karakteristike trebamo obratiti pažnju? Odgovor na ova pitanja donosi Bimaco, vodeći stručnjak za dječju opremu s dugogodišnjom tradicijom od čak 29 godina.

Predstavljamo vam autosjedalicu Broondo DS-CX, koja će vaše najmilije čuvati i pružati im udobnost tijekom svake vožnje. Ova inovativna autosjedalica može se rotirati za 360 stupnjeva, omogućujući jednostavan ulazak i izlazak djeteta iz automobila. Pored toga, lako se prebacuje iz položaja okrenutog prema stražnjem dijelu automobila prema prednjem, što pruža dodatnu fleksibilnost.

Stručnjaci preporučuju da djeca ostanu u položaju prema stražnjem dijelu automobila što je duže moguće. Upravo to omogućuje autosjedalica Broondo DS-CX zahvaljujući mehanizmu s rotacijskim sustavom od 360 stupnjeva i sustavom kontrole smjera vožnje. Putovanje u ovom položaju smanjuje rizik od ozljeda za čak 80%, kako bi se sila udarca ravnomjerno rasporedila.

Novost je u činjenici da je ovo jedina autosjedalica koju ćete ikada trebati. Sposobnost prilagođavanja od rođenja do dobi od 12 godina čini ju iznimno isplativim izborom. Sjedalo prati rast vašeg djeteta zahvaljujući jednostavnom sustavu za podešavanje visine naslona. Vaše će dijete uvijek uživati u udobnosti, sigurnosti i odgovarajućem prilagođavanju bez obzira na njegovu veličinu ili dobi. Uložite jednom, i Broondo DS-CX će biti vaš saveznik na svakom putovanju, godinama unaprijed.

Uz to, konstantno prebacivanje između različitih autosjedalica kako dijete raste može biti mukotrpan i skup proces. S Broondo DS-CX autosjedalicom, taj je problem riješen. Više ne morate brinuti o tome hoće li vaša nova sjedalica biti pravilno postavljena ili hoće li biti sigurna za vaše dijete. Izrađena da traje, ovaj proizvod osigurava da uvijek imate pravu autosjedalicu za svoje dijete, od trenutka kada napustite bolnicu sve do dana kada će vaše dijete samostalno sjediti na stražnjem sjedalu. Također eliminira potrebu za skladištenjem starih autosjedalica ili brigu o njihovom zbrinjavanju. Sve u svemu, Broondo DS-CX je praktičan, isplativ i ekološki osvješten izbor za svaku obitelj.

Autosjedalica Broondo DS-CX ima i integrirani sustav zaštite s ljuskom sjedala koji apsorbira silu udarca u slučaju bočnog sudara, stoga smanjuje moguće ozljede za 25% u slučaju bočnog sudara. Sjedalo ima široki raspon i jednostavan sustav za podešavanje visine naslona, s čak 12 položaja, pa autosjedalica raste s vašim djetetom.

Ova autosjedalica laka je za rukovanje, a nagib se može lako prilagoditi jednom rukom. Autosjedalica se također može rotirati jednom rukom. Ima 5 položaja nagiba okrenutih prema stražnjem dijelu automobila i 3 položaja nagiba okrenutih prema prednjem. Sjedalica koristi ISOFIX sustav za veću sigurnost i pravilnije postavljanje u automobilu.

Sjedalo ima 5-točkovni sigurnosni pojas koji osigurava savršeno prilagođavanje prema djetetovoj dobi. Moderna, izdržljiva i iznimno sigurna ljuska sjedala štiti dijete sa svih strana i apsorbira sile koje nastaju pri udaru. Autosjedalica se sastoji od kombinacije dvije tkanine s modernim izgledom. Tkanina koja okružuje unutrašnjost sjedala izuzetno je meka i udobna, a vanjski dio izrađen je od dvobojne dijagonalne tkanine i vrlo je izdržljiv.

Kada je u pitanju sigurnost vašeg djeteta, ne smijemo zaboraviti na važnost kvalitetne autosjedalice. Kvaliteta, sigurnost i udobnost glavni su prioriteti autosjedalice Broondo DS-CX. Bimaco je tu da vam pruži najbolje za vaše najmilije. Posjetite nas na Bimaco.net i uvjerite se u našu ponudu.

Ne čekajte! Osigurajte sigurnost svog djeteta već danas. Odaberite kvalitetu, sigurnost i udobnost koju pruža autosjedalica Broondo DS-CX. Osjetite olakšanje znajući da je vaše dijete sigurno svaki put kada se nalazi u automobilu. Kliknite na “Naruči sada” i pridružite se brojnim zadovoljnim roditeljima koji su već odabrali Bimaco.

Uvijek na strani roditelja,
Bimaco

Express besplatna dostava

Za narudžbe veće od 60 KM u roku 24-48h

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

100% sigurno plaćanje

Platite karticom na rate ili gotovinom pri preuzimanju