Wifi Babyfoon Alecto Smartbaby 10

169,90 KM

Nikada ne propustite niti jedan trenutak s vašom bebom uz Alecto SMARTBABY10 WiFi babyfon – budite uvijek prisutni i povezani!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Wifi Babyfoon Alecto Smartbaby 10
169,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Alecto SMARTBABY10 WiFi babyfon je idealan alat za sve roditelje koji žele biti uvijek i svugdje obaviješteni o događanjima u dječjoj sobi. Zahvaljujući aplikaciji na vašem smartphoneu, možete lako provjeriti kako vaša beba spava kada ste kod kuće ili kada ste izvan kuće s dadiljom. Ovaj WiFi babyfon ima mnoge korisne značajke koje će vam omogućiti da budete povezani s vašom bebom i osiguraju njenu sigurnost.

Jedna od najvažnijih karakteristika Alecto SMARTBABY10 babyfoona je mogućnost praćenja putem vašeg smartphonea ili tableta. Bez obzira gdje se nalazite, možete biti sigurni da imate pristup slikama iz dječje sobe. Ovaj WiFi babyfon ima HD kameru s visokom rezolucijom (1920 x 1080p) i noćni način rada s infracrvenim svjetlom kako bi vam omogućio jasnu sliku čak i u mraku. Također ima funkciju dvosmjernog razgovora koja vam omogućuje da razgovarate s bebom putem babyfoona, čak iako niste u sobi.

Bez brige o sigurnosti, jer ovaj WiFi babyfon ima najsigurnije sigurnosne postavke. Samo osobe s pravom autorizacijom imaju pristup kameri, tako da se ne morate brinuti o nepoželjnim pogledima. Možete ga povezati s vašom vlastitom WiFi mrežom ili koristiti mobilni internet poput 5G, 4G ili 3G. Aplikacija Smart Life, koja je besplatna za iOS i Android korisnike, omogućuje vam jednostavan pristup raznim funkcijama babyfoona. Možete primati obavijesti o pokretu ili zvuku, pomicati kameru iz udaljenosti, snimati slike ili videozapise i provjeriti temperaturu i vlažnost sobe.

Ovaj WiFi babyfon je pravi izbor za sve roditelje koji žele biti sigurni i povezani s njihovom bebom u svakom trenutku. Pruža visoku kvalitetu slike, udobnost korištenja i sigurnost od nepoželjnih pogleda. Nabavite Alecto SMARTBABY10 WiFi babyfon i osigurajte miran san i sigurnost za vašu bebu!

Značajke

  • Praćenje bebe putem aplikacije na smartphoneu ili tabletu.
  • HD kamera s visokom rezolucijom i noćnim načinom rada.
  • Dvosmjerni razgovor za komunikaciju s bebom.
  • Sigurnosne postavke za zaštitu od neautoriziranog pristupa.
  • Povezivanje na WiFi mrežu ili mobilni internet.
  • Razne funkcije poput obavijesti o pokretu i snimanje slika i videozapisa.