Beaba Baby Monitor Zen Premium 930330

489,00 KM

Osigurajte sigurnost i udobnost svog djeteta uz Beaba Zen Premium video monitor – najinovativniji proizvod za odgovorne roditelje!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Beaba Baby Monitor Zen Premium 930330
489,00 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Beaba Zen Premium  video monitor je sjajan proizvod za roditelje koji žele osigurati sigurnost i udobnost svog djeteta. Ovaj francuski brend poznat je po kvaliteti i funkcionalnosti svojih proizvoda, a ovaj monitor definitivno je jedan od njih.

S kamerom i zaslonom, ovaj monitor omogućava vam da u svakom trenutku imate uvid u aktivnosti svog djeteta. Kamera je malih dimenzija i vodootporna, tako da ju možete postaviti bilo gdje u sobi ili čak vani. Također, ima panoramsku funkciju koja vam omogućava da vidite širok kut, a kvaliteta slike je izvanredna – 1080p FULL HD.

Ovaj monitor je pogodan kako za kućnu upotrebu, tako i za putovanja, jer ga možete upravljati putem svog pametnog telefona (potrebno je preuzeti odgovarajuću aplikaciju). Također, može se povezati s neograničenim brojem telefona, tako da i drugi članovi obitelji ili dadilja mogu imati uvid u aktivnosti djeteta.

Pored toga, monitor ima i neke dodatne funkcije. Temperaturni i vlažnostni senzor pružaju vam informacije o uvjetima u prostoriji u kojoj se dijete nalazi. Također, ima i tajmer za hranjenje, kao i mogućnost reprodukcije zvuka i detekciju pokreta.

Beaba Zen Premium körper video monitor je lagan za korištenje, ima intuitivno sučelje i dolazi sa svim potrebnim dodacima. Baterija traje do 8 sati, a punjenje je jednostavno putem USB kabla.

Ukratko, ovaj monitor je savršen izbor za roditelje koji žele biti sigurni da je njihovo dijete sigurno i udobno. Sve svoje funkcije i praktičan dizajn, Beaba Zen Premium  video monitor je definitivno vrijedan investicije.

Ukoliko želite saznati više o ovom proizvodu ili ga kupiti, posjetite našu internetsku stranicu i naručite ga već danas. Vaše dijete zaslužuje najbolje, a Beaba Zen Premium video monitor je upravo to – najbolje!

Značajke

  • Beaba Zen Premium körper video monitor – sigurnost i udobnost djeteta.
  • Kvalitetna slika – 1080p FULL HD.
  • Povezivanje s pametnim telefonom – prakticno i jednostavno.
  • Dodatne funkcije – temperaturni senzor, tajmer za hranjenje.
  • Intuitivno sučelje i lagan za korištenje.
  • Baterija traje do 8 sati – pouzdanost i dugotrajnost.