Prenosivi grijač boce Nuvita

169,90 KM

Nikada više ne brinite o toplini bočice za vašu bebu s ovim inovativnim Nuvita Baby grijačem boce!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Prenosivi grijač boce Nuvita
169,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Nuvita Baby je razvio inovativni prenosivi grijač boce koji vam omogućuje zagrijavanje mlijeka bilo gdje i bilo kada u samo 4 minute!

Ovaj grijač boce ima lagani i kompaktni dizajn koji vam omogućuje zagrijavanje mlijeka ili vode gdje god se nalazite u samo 4 minute, zadržavajući temperaturu do 8 sati. Možete birati između četiri različite postavke temperature: 37 °C, 40 °C, 45 °C, 50 °C. Opremljen je brtvom koja ne propušta tekućinu i sprječava curenje tijekom korištenja i prijevoza. Zahvaljujući snažnoj bateriji, zagrijava do 8 bočica s jednim punjenjem, što vam omogućuje udobno upravljanje svim obrocima tijekom dana čak i kada niste kod kuće. Može se praktično puniti izvan kuće putem USB-a.

Nuvita grijač boce je kompatibilan s najprodavanijim markama bočica na svijetu zahvaljujući 3 adaptera koji su već uključeni u paket.

Jeste li ikada sanjali o jednostavnosti grijanja bočice mlijeka kad god vam treba? Sada je to moguće s Nuvita Baby prenosivim grijačem boce! Bez obzira jeste li kod kuće, u parku ili na putovanju, ovaj inovativni grijač boce omogućuje vam da zagrijete mlijeko ili vodu u samo 4 minute.

Više se ne morate brinuti o tome kako održavati pravu temperaturu mlijeka ili vode za vašu bebu. Nuvita Baby grijač boce dolazi s četiri različite postavke temperature, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Bilo da želite topliju ili hladniju temperaturu, ovaj grijač boce će zadovoljiti vaše zahtjeve.

Osim što je praktičan, Nuvita Baby grijač boce također je vrlo siguran za korištenje. Ima trajnu hermetičku brtvu koja sprječava curenje mlijeka ili vode tijekom uporabe i prijevoza. Tako se možete osjećati sigurno znajući da neće biti nereda ili proljeva.

Još jedna sjajna značajka ovog grijača boce je snažna baterija koja omogućuje zagrijavanje do 8 bočica s jednim punjenjem.

Značajke

  • Prenosivi grijač boce za zagrijavanje mlijeka u 4 minute.
  • Temperatura zadržava do 8 sati.
  • 4 postavke temperature: 37 °C, 40 °C, 45 °C, 50 °C.
  • Kompatibilan s najprodavanijim markama bočica.
  • Snažna baterija, do 8 bočica s jednim punjenjem.
  • Praktično punjenje putem USB-a.