2U1 Četka I Češalj 2U1 Beaba Green Blue 920366

14,95 KM

Neka vas obuzme mir i spokoj uz Beaba 2-u-1 četku i češalj.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
2U1 Četka I Češalj 2U1 Beaba Green Blue 920366
14,95 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Opustite se i zamislite predivnu večer u kojoj se ne brinete ni o čemu osim o sebi. Zamislite mir i spokoj dok kroz kosu prolazite ovom izuzetno mekanom i fleksibilnom četkom od najfinijih  vlakana. Ali to nije sve! Uz ovu čudesnu četku dobivate i praktičan češalj koji se nalazi na stražnjoj strani. Znate što to znači? Uštedu prostora u vašoj torbi ili kozmetičkom koferčiću!

Ali to nije jedina prednost ovog proizvoda. Ova fantastična četka i češalj imaju ergonomski oblik koji pruža udoban i čvrst stisak u vašoj ruci. To znači da će korištenje ovog proizvoda biti potpuno bez napora i užitak.

Još jedna sjajna značajka je prsten na kraju četke. Sada možete objesiti četku na kukicu i uštedjeti još više prostora u svom kupaonskom ormariću.

Ali ne zaboravimo sustav za pohranu češlja koji je integriran u stražnji dio četke. Ova briljantna inovacija omogućuje vam da češalj uvijek imate pri ruci, a istovremeno štedite prostor. Sada možete biti organizirani i uživati u svom putovanju bez brige o rasutim češljem.

Zahvaljujući ovom proizvodu, više ne morate birati između četkanja i češljanja kose. Sada možete imati oba u jednom proizvodu. Iako je praktičan, ovaj proizvod također izgleda nevjerojatno lijepo. Uz prekrasne zelene i plave boje, ova četka i češalj bit će savršen dodatak vašoj kozmetičkoj kolekciji.

Nemojte čekati! Ova 2-u-1 četka i češalj su neophodni dodatak vašoj svakodnevnoj rutini njege kose. Iskoristite ovu priliku i osigurajte si rukicu ovog savršenog proizvoda danas. Vaša kosa će vam biti zahvalna, a vi ćete se osjećati još ljepše i sigurnije. Naručite svoj Beaba 2-u-1 četku i češalj Green Blue 920366 odmah!

Značajke

  • Ergonomski oblik za udobno i lako koristenje.
  • Uz Beaba četku i češalj štedite prostor u torbi.
  • S prakticnim prstenom za vješanje i pohranu.
  • Sve-in-one: četkanje i češljanje kose u jednom proizvodu.
  • Lijep dizajn u zelenoj i plavoj boji za savršen izgled.