Kolica Graco EeZefold Midnight Kolica GS1112SAMDN000

299,00 KM

Osvajajte svijet s Eezefold kolica – udobnost, sigurnost i jednostavnost sklopivosti samo jednim potezom!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kolica Graco EeZefold Midnight Kolica GS1112SAMDN000
299,00 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Jednim potezom i jednom rukom sklopiva, Eezefold W/ Rc Midnight kolica su savršeno udobna i praktična opcija za svakog roditelja. Zamislite samo koliko vam to može olakšati život! Više nećete morati gubiti vrijeme i energiju na preklapanje kolica. Samo ih jednostavno sklopite i ostavite uspravna.

Njihova kompaktna veličina kada su sklopljena omogućuje vam jednostavno smještanje u prtljažnik vašeg automobila. Bez obzira gdje se nalazite, uvijek ćete imati mjesta za ova lagana kolica koja teže samo 9,5 kg.

Ali praktičnost nije jedina prednost ovih kolica. Ona su također izuzetno udobna za vaše dijete i za vas. Kolica su pogodna od rođenja s ležećim položajem naslona. Na taj način možete biti sigurni da je vaše dijete udobno i sigurno.

Naslone kolica možete podešavati u više položaja kako bi vaše dijete uvijek bilo udobno. Tu je i podesiva potpora za tijelo kako bi dijete bilo u pravilnom položaju.

Kolica su opremljena velikim proširivim krovom s prozorom od mreže za pregledavanje. Zahvaljujući UPF 50+ krovu, vaše dijete će biti zaštićeno od sunčevih zraka.

Ako vam treba mjesto za spremanje stvari, ne brinite! Kolica imaju veliku košaru kojoj jednostavno pristupate.

Sigurnost je također vrlo važan aspekt ovih kolica. Sa četverostranim ovjesom, možete se kretati po različitim terenima s lakoćom. Prednji kotači se mogu zaključati kako bi vam olakšali manevriranje. Tu je i podesivi 3- ili 5-točkasti pojas kako bi vaše dijete bilo sigurno.

Kao dodatna pogodnost, ova kolica su kompatibilna kao putni sustav s autosjedalicom SnugEssentials i-Size.

Uz ova kolica dolazi i kišna navlaka, te zaštitni jastučići.

Sada je vrijeme da prestanete sanjati i pretvorite svoje snove u stvarnost s Eezefold kolica u boji Midnight. Ne čekajte više, djelujte odmah i pružite svom djetetu i sebi najbolju moguću udobnost i praktičnost uz ova vrhunska kolica!

Značajke

  • Praktična i udobna sklopiva kolica za roditelje
  • Lagana i kompaktna veličina za jednostavno nošenje
  • Podesiv naslon i potpora za udobnost djeteta
  • Zaštita od sunca s UPF 50+ krovom
  • Sigurna vožnja s četverostranim ovjesom i podesivim pojasom
  • Kompatibilna s autosjedalicom SnugEssentials i-Size