Kolijevka Maxi Cosi – Iora Beyonde Green Eco

439,00 KM

Osigurajte mirne noći i udobne snove svom djetetu uz najnoviji i najmoderniji krevetić – Nova Maxi Cosi Iora Beyonde Green Eco!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kolijevka Maxi Cosi - Iora Beyonde Green Eco
439,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Nova Mc Iora Beyonde Green Eco je odgovor na sve što ste ikada tražili u dječjem krevetiću. Kao roditeljima, važno je da vaša beba spava udobno i sigurno, a sada ćete moći duboko zaspati jer znate da je vaša beba na sigurnom, udobnom mjestu, tik uz vas.

Iora je elegantan, moderan i prilagodljiv krevetić koji pruža najudobniji madrac za vašu bebu.

Napravljen je od mekanog i prozračnog materijala od 100% reciklirane tkanine EcoCare, ova posteljina je napravljena s ljubavlju kako bi vaša beba uvijek bila udobna. Ako vaša beba ima problema s refluksom tijekom noći, četiri različita nagiba omogućit će vam da je podignete i osigurate udoban položaj koji će ublažiti simptome.

S Iorom je tako jednostavno osigurati da vaša beba ima mirne i udobne snove.

Zahvaljujući jednostavnoj funkciji klizanja, Iora se savršeno prilagođava vašem krevetu, omogućujući vam da vi i beba mirno spavate jedno uz drugo i produbite vezu tijekom noći. Unutarnje tkanine koje se mogu skinuti i prati u perilici olakšavaju održavanje čistima, bez obzira na male nesreće ili prolijevanje tijekom dana ili noći. Iora je jednostavna za sastavljanje i prilagodbu, s

Dizajniran s udobnošću na umu, Iora Co-sleeper postavlja nove standarde za dječje krevetiće. Sa svojim modernim dizajnom u različitim bojama i detaljima od drva, Iora će se elegantno uklopiti u svaku spavaću sobu.

Veliki prozirni prozor omogućava vam da uvijek imate vidljivu vezu s vašom bebom, čak i kada je stranica podignuta. Iora je također dizajnirana da bude jednostavna za sklapanje i nošenje, tako da vi i vaša beba nikada ne morate žrtvovati udobnost kada ste vani. Čak dolazi s praktičnom putnom torbom ako idete na vikend ili ako beba ima noćenje kod bake i djeda.

Značajke

  • Udoban krevetić koji pruža siguran san za bebe.
  • Napravljen od mekane i reciklirane tkanine EcoCare.
  • Prilagodljiv s četiri različita nagiba i pet visina.
  • Jednostavno se prilagođava vašem krevetu.
  • Višestruka upotreba kao kolijevka i krevetić.
  • Moderan dizajn koji se savršeno uklapa u svaku spavaću sobu.