Plišani Medo 35Cm 272199

37,95 KM

Dajte svom djetetu najdivnijeg prijatelja koji će mu pružiti sigurnost i utjehu!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Plišani Medo 35Cm 272199
37,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Jeste li ikada sanjali o tome da vaše dijete ima najboljeg prijatelja, nekoga kome se može povjeriti i tko će mu pružiti utjehu? Upoznajte našeg prekrasnog plišanog medvjeda s haljinicom i mašnom, visokog 35 cm! Ovaj medvjed je nevjerojatno kvalitetan i izuzetno mekan na dodir, stvoren da bude savršeni pratitelj vašem djetetu.

Naš plišani medvjed nije samo igračka, već i prijatelj koji će pružiti sigurnost i utjehu. Neka se dijete osjeća zaštićeno i voljeno s našim predivnim medvjedom. Haljinica i mašna dodaju još više šarma ovom ljupkom malom biću, čineći ga neodoljivim.

Istraživanja su pokazala da djeca često koriste igračke za izražavanje svojih emocija. Naš plišani medvjed pomaže u razvoju emocionalne inteligencije kod djece, pružajući im mogućnost da prepoznaju, izraze i upravljaju svojim osjećajima.

Osim što je nevjerojatno mekan, naš medvjed je i izuzetno izdržljiv, što znači da će postati dugotrajni pratitelj vašeg djeteta. Njegova visina od 35 cm čini ga savršenim za zagrljaje i maženje.

Ne samo da je naš plišani medvjed privlačan vizualno, nego ima i edukativnu vrijednost. Dijete će kroz igru s medvjedom razvijati finu motoriku, koordinaciju i maštovitost. Neka se vaše dijete igra, uči i raste uz našeg predivnog medvjeda.

Nemojte čekati, već sada nabavite svog vlastitog plišanog medvjeda s haljinicom i mašnom! Pružite svom djetetu najboljeg prijatelja i utjehu koju zaslužuje. Kliknite na donji link i naručite svog medvjeda danas!

Vaše dijete zaslužuje samo najbolje, zato ne propustite priliku da mu darujete ovog prekrasnog plišanog medvjeda s haljinicom i mašnom. Osigurajte mu najboljeg prijatelja koji će ga pratiti na svim avanturama i pružiti mu sigurnost i utjehu. Ne čekajte, već sada ga naručite i iznenadite svoje dijete s ovom nevjerojatnom igračkom!

Značajke

  • Medvjed pruža utjehu i sigurnost djetetu.
  • Kvalitetan i mekan medvjed za dugotrajno maženje.
  • Pomaže u razvoju emocionalne inteligencije kod djece.
  • Igrajte se, učite i rastite s prekrasnim medvjedom.