Hranilica MomNess 191879

79,00 KM

Hranilica koja raste s vašim djetetom i pruža najudobnije i sigurno sjedište tijekom obroka.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Hranilica MomNess 191879
79,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Hranilica koja raste s vašim djetetom! MomNess all-in-one baby high chair je savršen izbor za vašu bebu od 6 mjeseci do 3 godine. Ova svestrana hranilica pruža sigurno i udobno sjedište koje se prilagođava rastu vašeg djeteta.

Savršena za obroke! Ova visinski podesiva hranilica pruža više mogućnosti podešavanja visine kako bi odgovarala raznim visinama stolova i situacijama tijekom obroka. Vaše dijete će se osjećati kao zvijezda dok jede zajedno s vama.

Ultimativna udobnost! Opremljena mekim jastučićem od PU materijala, ova hranilica osigurava beskrajnu udobnost za vašu bebu, bez obzira je li samo sjedi ili jede. Vaše vrijeme za obrok postat će ugodno iskustvo za vas i vašu malu ljubimicu.

Dvostruka funkcionalnost! Ova hranilica omogućuje vam da je jednostavno pretvorite u stolicu za hranjenje bebe tijekom obroka, a kasnije u stolicu za jelovnik kako vaše dijete raste i razvija svoje prehrambene navike.

Sigurnost je na prvom mjestu! MomNess hranilica ima siguran sustav sigurnosnih pojaseva, pružajući vam mir uma dok vaše dijete uživa u obrocima. Također, površine su lako čistive, a pomični pladanj je jednostavan za uklanjanje i čišćenje.

Nova i unaprijeđena verzija s kotačićima! Za razliku od tradicionalnih hranilica, naša nova verzija dolazi s kotačićima koji omogućuju jednostavno premještanje hranilice po vašem domu, uz stabilnost tijekom upotrebe. Ako vam treba više prostora, kotači se mogu lako skinuti.

Uživajte u obrocima s lakoćom! Naša hranilica je savršeno rješenje za sve roditelje koji žele da njihova djeca uživaju u obrocima. Pruža udobnost, sigurnost i svestranost, sve u jednom proizvodu. Ne propustite priliku i osigurajte svoju MomNess all-in-one baby high chair danas!

Napomena: Dimenzije proizvoda su 20x18x8 cm.

Značajke

  • Hranilica koja raste s djetetom (6 mjeseci – 3 godine)
  • Visinski podesiva i udobna za obroke
  • Dvostruka funkcionalnost – stolica za hranjenje i jelovnik
  • Sigurnosni pojasevi i lako čišćenje
  • Nova verzija s kotačićima za jednostavno premještanje
  • Udobnost, sigurnost i svestranost u jednom proizvodu