Akcija!

Projektor Žirafa 23056106

Original price was: 15,00 KM.Current price is: 10,95 KM.

-27%

Pretvorite svoje mališane u prave umjetnike s projektorom Žirafa 23056106 – nevjerojatna zabava koja će izazvati oduševljenje.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Projektor Žirafa 23056106
15,00 KM Original price was: 15,00 KM.10,95 KMCurrent price is: 10,95 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Projektor Žirafa 23056106 – Kreativna zabava za vaše mališane!

Želite li svoju djecu oduševiti i pružiti im kreativnu zabavu? Sada imate priliku s projektorom Žirafa 23056106! Ovaj projektor crtanja nije samo običan projektor – on će pretvoriti vaše mališane u prave umjetnike koji će raditi na profesionalnom crtaćem stolu.

Sa svojim veselim i upečatljivim žutim dizajnom i oblikom žirafe, ovaj projektor će sigurno privući pažnju svakog mališana. U sklopu seta dolaze i šareni flomasteri i knjižica za crtanje, ali to nije sve. Možete crtati i na podlozi koja se jednostavno može obrisati, a za brisanje slike tu je i spužva koja je također dio seta.

Kako zapravo funkcionira ovaj projektor crtanja? Prvo ga trebate sastaviti i ubaciti 3 AA baterije. Zatim odaberite jedan od tri diska s slikama i umetnite ga u lice žirafe. Kada pritisnete prekidač koji se nalazi na vratu žirafe, projektor će se upaliti i prikazati odabranu sliku s diska. A sada možete početi crtati!

Slike se mogu mijenjati okretanjem diska. Zanimljiv izazov bit će pokušati nacrtati sve slike sa sva tri diska. Hoće li vaš mališan biti hrabar i odlučiti se na taj izazov?

Crtanje je izvrsno za razvoj djetetovih motoričkih vještina – poboljšava preciznost ruku i preciznost prstiju. Kreativne aktivnosti stimuliraju maštu i omogućavaju stvaranje novih i zanimljivih djela.

Set sadrži:

– Stol s projektorom
– Diskovi sa 8 slika x3
– Flomasteri x12
– Knjižica za crtanje
– Spužva za brisanje
– Podloga za brisanje slike

Potaknite dječju kreativnost i usrećite ih s projektorom Žirafa 23056106! Neće samo uživati u zabavi, već će i razvijati svoje vještine. Ne propustite priliku da vaše dijete postane pravi umjetnik!

Značajke

  • Projektor Žirafa 23056106 – kreativna zabava za djecu!
  • Pretvara djecu u umjetnike s profesionalnim crtanjem.
  • Veseli žuti dizajn s flomasterima i knjižicom za crtanje.
  • Projektor prikazuje slike za crtanju na podlozi koja se može obrisati.
  • Potiče razvoj motoričkih vještina i kreativnost kod djece.
  • Set sadrži sve što je potrebno za zabavu i razvoj djece.