Brza Pista Na Daljinsko Upravljanje S Usb 23002892

47,95 KM

Izazovite svoje osjetila s našom nevjerojatnom brzom pistom na daljinsko upravljanje s USB 23002892.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Brza Pista Na Daljinsko Upravljanje S Usb 23002892
47,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

**Brza pista na daljinsko upravljanje s USB 23002892: Uzbudljivost na dohvat ruke!**

Zakoračite u svijet adrenalinskog uzbuđenja s našom Brzom pistom na daljinsko upravljanje s USB 23002892! Ovaj fantastičan set za igru donosi vam nevjerojatnu ploču s magnetnom lebdećom silom, koja će okrenuti svijet igre naopačke!

Jeste li spremni za 360-stupanjsku vožnju i brzinu koja će vas ostaviti bez daha? Naša pista ima četiri razine brzine prema naprijed i dvije razine unatrag, pružajući vam potpunu kontrolu i slobodu kretanja. Ali to nije sve! Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, možete kontrolirati brzinu trešenjem upravljača, što dodatno povećava zabavu i uzbuđenje igre.

Sigurnost je naša glavna briga, stoga smo dizajnirali pistu i automobil s magnetima koji osiguravaju stabilnost i sprječavaju ispadanje s trake. Bez obzira koliko brzo vozite i koliko oštre zakrivine prolazite, naša pista će vas držati sigurnima i omogućiti vam nevjerojatno iskustvo vožnje.

Set dolazi s automobilom u omjeru 1:64 i regulatorom brzine, koji radi na 2 AAA baterije (nisu uključene). Također, uključena je i litij-ionska baterija od 3,7 V ugrađena u automobil. Ne morate se brinuti zbog potrošnje baterija, jer je set opremljen USB kabelom za jednostavno punjenje.

Naš set nije samo igračka, već i alat za razvoj dječje motoričke i kontrolne sposobnosti. Interakcija između roditelja i djece poboljšava vezu i potiče zajedničko uživanje u igri. Osim toga, ovaj set također pruža prostor za kreativnost i maštovitost. Možete kupiti dodatne komade i nadograditi svoj set kako biste stvorili personalizirani oblik piste.

Naša Brza pista na daljinsko upravljanje s USB 23002892 idealan je poklon za dječake od 6 godina nadalje. Djeca će obožavati uzbuđenje trkaćih automobila i adrenalinske trenutke. Izrađena od ekološki prihvatljive plastike, naša pista je sigurna i bezopasna za igru.

Nemojte propustiti priliku da vaša djeca otkriju čaroliju brze vožnje i stvaraju nevjerojatne trkaće staze. Naša jednostavna za sastavljanje pista pružit će im sate zabave i edukacije. Uz pomoć upravljača, mali vozači će naučiti prilagoditi brzinu i razvijati vještine vožnje.

Naručite našu Brzu pistu na daljinsko upravljanje s USB 23002892 danas i otputujte u svijet uzbudljive vožnje i nevjerojatnih avantura. Spremni ste za ovaj nevjerojatan doživljaj? Akcija je na dohvat ruke!

Značajke

  • Brza pista na daljinsko upravljanje s magnetnom lebdecom silom.
  • 360-stupanjska vožnja s kontrolom brzine trešenjem upravljača.
  • Sigurnost osigurana magnetima i stabilnom pistom.
  • Idealno za djecu od 6 godina nadalje.
  • Razvoj motoričkih i kontrolnih sposobnosti.
  • Ekološki prihvatljiva plastika, sate zabave i edukacije.