Krevetić S Doručkom Za Lutke 22128229

26,95 KM

“Ovaj krevetić je više od igračke, to je doživljaj koji tvoje lutke zaslužuju – udobnost, stil i zabava u jednom paketu!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Krevetić S Doručkom Za Lutke 22128229
26,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Naš novi krevetić s doručkom za lutke (22128229) je savršen dodatak za svaku malu djevojčicu diljem svijeta. Ovaj predivan komad namještaja donosi nevjerojatnu kreativnost i zabavu u svijet igre s lutkama. Izrađen s ljubavlju i pažnjom, ovaj krevetić je pravi mali raj za tvoje lutke.

Sa svojom ružičastom bojom i slatkim dizajnom, ovaj krevetić stvara atmosferu snova. Tvoje lutke će se osjećati kao princeze dok spavaju u udobnom krevetiću ili uživaju u svom jutarnjem doručku uz priloženi set posuđa. Ovaj set donosi dodatnu dozu autentičnosti i interaktivnosti u igri.

Ne samo da je naš krevetić vizualno privlačan, već je i izuzetno praktičan. Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj krevetić je lagan, ali izdržljiv, pružajući dugotrajnu i pouzdanu uporabu. Dimenzija 46 x 9 x 30 cm, ovaj krevetić se može lako premještati i postaviti bilo gdje u kući ili čak ponijeti na putovanja.

Ovaj krevetić je pogodan za djecu od 3 godine i više, što ga čini idealnim za djevojčice koje razvijaju svoju maštu i igraju se sa svojim lutkama. Osim što pruža sate zabave, naš krevetić također potiče razvoj mašte kod djece, potičući kreativnost i emocionalnu inteligenciju.

Uz naš krevetić dolazi i 24-mjesečna garancija, što jamči da ćeš biti zadovoljan svojom kupovinom. Ne moraš brinuti o mogućim oštećenjima ili nedostacima, jer smo tu da ti pružimo podršku i riješimo bilo kakve probleme.

Zaključno, naš krevetić s doručkom za lutke (22128229) je savršen dodatak za svaku malu djevojčicu koja voli lutke. Pruža nevjerojatnu zabavu, razvija maštu i pruža autentično iskustvo igre. Ne čekaj više, pruži svojoj djevojčici najbolje što možeš i osiguraj joj ovaj predivan krevetić za lutke. Kupi ga danas i vidjet ćeš koliko će se tvoja djevojčica oduševiti!

Značajke

  • Krevetić s doručkom za lutke – savršen dodatak za male djevojčice.
  • Ružičasti dizajn stvara atmosferu snova za lutke.
  • Izrađen od visokokvalitetne plastike – lagan i izdržljiv.
  • Potiče kreativnost i emocionalnu inteligenciju kod djece.
  • Pogodno za djecu od 3 godine i više.