Auto Set Majorette Man Porsche Experience + 2 Auta Set 212053304

70,90 KM

“Uzbudljiva avantura s novim Majorette Man Porsche Experience + 2 automobila setom!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Auto Set Majorette Man Porsche Experience + 2 Auta Set 212053304
70,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Uđite u uzbudljivu vožnju uz set Majorette Man Porsche Experience + 2 automobila! Ovaj set je savršen svijet igre za sve ljubitelje automobila. Sve se može sklopiti, tako da utrka može odmah započeti nakon što se sve posloži natrag u MAN TGX kamion.

Unutar kamiona nalazi se brza rampa za lansiranje, e-punjač, benzinska stanica i svi dodaci potrebni za uzbudljivu utrku. Set uključuje i startnu i ciljnu liniju, hrpu guma, ljuljačke, zastave i konuse. Osim kamiona, set također uključuje 2 automobila izrađena od lijevanog metala (Porsche 911 GT3 RS i Porsche Taycan Turbo S) s slobodno okretnom tehnologijom, dijelovima koji se mogu otvoriti i suspenzijom.

Bilo da ste ljubitelj Porschea, MAN-a ili samo brzih automobila i kamiona, ovaj set će vam se svidjeti. Djeca od 3 godine i starija će uživati u ovoj vrijednosti.

S ovim setom možete doživjeti pravu utrku i uživati u brzoj akciji, istražujući sve funkcije i detalje seta. Kamion je dizajniran da lako prevozi i sprema dva automobila, pružajući vam jednostavnost i praktičnost. Automobili su izrađeni s posebnom pažnjom na detalje, što vam omogućuje vjernu repliku Porsche trkaćih automobila.

S različitim dodacima poput konusa za promet, pokretnog pitstopa, raznih prepreka za lansiranje automobila i dijelova koji se mogu otvoriti, imate neograničene mogućnosti za stvaranje vlastite utrke i uzbudljivih avantura.

Preporučena dob za ovaj set je 3 godine i starije, jer sadrži male predmete poput kuglica ili malih dijelova.

Ne propustite priliku da unesete malo uzbuđenja i akcije u vaš svijet igre s Majorette Man Porsche Experience + 2 automobila setom! Uz ovaj set, otvorite vrata velikim avanturama i uživajte u nezaboravnim vožnjama. Nabavite svoj set danas i postanite dio tima automobilskih entuzijasta!

Značajke

  • Set za igru s Majorette Man Porsche Experience + 2 automobila
  • Kamion s rampom, punionicom i dodacima za utrku
  • 2 automobila: Porsche 911 GT3 RS i Porsche Taycan Turbo S
  • Slobodno okretni automobili s otvarajućim dijelovima i suspenzijom
  • Utrkujte se i istražujte s raznim dodacima i preprekama
  • Preporučena dob: 3 godine i starije