Igračka za Bebe Pull Ring Octopus

12,95 KM

Isprobajte čarobno senzornu glodalicu i unesite radost i igru u život svog djeteta.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Igračka za Bebe Pull Ring Octopus
12,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

SENZORIČKA IGRAČKA ZA DJECU
SENZORNA Igračka- nije samo obična igračka, već igračka koja podržava razvoj djece. Visokokvalitetni materijali, dobro osmišljen dizajn i mnoge funkcije čine ju idealnim izborom za svakog roditelja koji želi pružiti svom djetetu najbolje uvjete za učenje i igru. Zahvaljujući ovoj igrački, vaš mališan će moći razvijati vještine na siguran i zabavan način.

6u1 – glodalica je opremljena sa šest teksturiranih traka koje proizvode različite zvukove i vibracije kada se povlače kroz rupe. Trake imaju raznovrsne krajeve, što pomaže u vježbanju hvatanja i razvijanju fine motorike. Grizalo ima mekane, okrugle gumbe s osjetilnim površinama u dva reda koji se mogu gurati na drugu stranu. Ova značajka razvija motoričke vještine i koordinaciju ruku i očiju. Tri plastična prstena s različitim teksturama pružaju djetetu dodatne taktilne podražaje, što potiče razvoj osjeta dodira. Grizalo ima površinu s izraženom kuglastom teksturom, što dodatno potiče osjet dodira kod bebe.

BOJA – prijateljske i suptilne boje privlače pažnju djeteta. Zahvaljujući tolikim bojama igračke, lakše je naučiti prepoznati ih. Ugrađeno zvonce proizvodi nježne zvukove, što dodatno angažira osjet sluha djeteta.

POTIČE DJEČJE OSJETE – senzorno grizalo je idealna igračka za bebe i malu djecu koja podržava njihov razvoj na mnogim razinama. Poticanjem različitih osjeta – dodira, sluha i vida, grizalo pomaže u razvoju senzornih i motoričkih vještina. Zahvaljujući raznolikosti tekstura, zvukova i funkcija, dijete može eksperimentirati i otkrivati nove senzacije, što potiče njegov cjelokupni razvoj.

SPECIFIKACIJE – boja: višebojna;

materijal: ABS,

legura PC,

TPE; zvučni efekti;

dimenzije: 26 x 11,5 x 13,5 cm;

težina: 0,142 kg;

težina u paketu: 0,206 kg.

Pull Ring Octopus je inovativna i višenamjenska igračka namijenjena najmlađima. Glodalica je jedna od prvih igračaka za bebe. Njegova struktura i dizajn su osmišljeni na način koji potiče senzorni razvoj djece, pružajući im mnogo radosti. Lako se hvata i drži u dječjim rukama. Šarena senzorička igračka – grizalo ima mnogo funkcija, izrađena je od visokokvalitetnih materijala, sigurna, edukativna i vrlo zanimljiva za dijete.

Značajke

  • Visokokvalitetno senzoričko grizalo za razvoj djece.
  • 6 različitih funkcija za razvoj fine motorike i koordinacije.
  • Raznobojno grizalo za poticanje osjeta vida.
  • Pruža dodatne taktilne podražaje.
  • Sigurna i edukativna igracka za bebe i malu djecu.
  • Suptilni zvukovi za angažiranje osjeta sluha djeteta.