Akcija!

Torba Školska Champion Sport Connect

Original price was: 69,00 KM.Current price is: 51,00 KM.

-26%

“Dizajnirana za udobnost i organizaciju – školska torba Champion Connect Nm će osvojiti srce vašeg mališana.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Torba Školska Champion Sport Connect
69,00 KM Original price was: 69,00 KM.51,00 KMCurrent price is: 51,00 KM.
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Opis proizvoda: Školska torba Champion Connect Nm

Uz školsku torbu Champion Connect , tvoje dijete će otkriti novu dimenziju udobnosti i funkcionalnosti. Ova vrhunska torba je dizajnirana s naglaskom na udobnost, organizaciju i sigurnost, pružajući tvojem mališanu sve što mu je potrebno za uspješan školski dan.

Naša školska torba izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji jamče izdržljivost i dugotrajnost. Njezin moderni dizajn ističe se iz mase, pružajući tvojem djetetu osjećaj samopouzdanja i stila. Torba je opremljena ergonomskim leđnim jastučićima koji pružaju udobnost čak i pri dugotrajnom nošenju. Tvoje dijete će biti oduševljeno svaki put kad se pripremi za školu s ovom trendi torbom.

Organizacija je ključna, stoga smo opremili ovu torbu s brojnim pretincima i džepovima. Tvoje dijete će moći lako organizirati sve svoje knjige, bilježnice, olovke i ostale školske potrepštine. Dodatni džepovi su savršeni za pohranu mobilnih telefona, ključeva ili novčanika. Torba je dovoljno prostrana da zadovolji sve potrebe tvojeg djeteta.

Sigurnost je naša briga, stoga smo dodali reflektirajuće detalje na torbi. Ovi detalji omogućavaju bolju vidljivost u uvjetima smanjene vidljivosti, poput sumraka ili loših vremenskih uvjeta. Ovo je dodatni sloj sigurnosti koji će ti pružiti mir i sigurnost znajući da je tvoje dijete vidljivo svima.

Neodoljivo te pozivamo da iskoristiš ovu priliku i osiguraš svom djetetu najbolje. Školska torba Champion Connect Nm kombinira udobnost, organizaciju i sigurnost na najvišoj razini. Pomoću ove torbe, tvoje dijete će bez napora nositi svoje školske potrepštine dok izražava svoj stil i samopouzdanje.

Naruči danas i pruži svom djetetu nevjerojatno iskustvo uz školsku torbu Champion Connect Nm.

Značajke

  • Školska torba za udobnost, organizaciju i sigurnost
  • Izrađena od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnost
  • Ergonomski jastučići za udobnost pri nošenju
  • Brojni pretinci i džepovi za organizaciju
  • Reflektirajući detalji za bolju vidljivost
  • Kombinacija stila, udobnosti i sigurnosti