30 godina povjerenja i kvalitete: Dođite i pridružite se Bimaco slavlju!

Ovog mjeseca slavimo 30 godina povjerenja i kvalitete uz nevjerojatne popuste i ekskluzivne ponude samo za vas! Bilo da tražite novu opremu za bebu ili igračke koje će ih oduševiti, sada je pravo vrijeme za kupnju!

Bimaco je ponosni partner roditelja već tri desetljeća, pružajući proizvode vrhunske kvalitete koje možete vjerovati. Naša tradicija i nepokolebljivo povjerenje utemeljeni su u svakoj sigurnoj i sretnoj obitelji koja koristi Bimaco proizvode.

Ekskluzivne ponude za članove Bimaco kluba:

  •  Trostruki bodovi lojalnosti: Pridružite se Bimaco klubu i iskoristite trostruke bodove za svaku kupovinu. Vaša lojalnost se isplati više nego ikada!
  •  Posebni popusti: Svaki dan te čekaju 3 proizvoda na posebnom popustu.  Ne propustite šansu da svoje najmilije obradujete najboljim igračkama i opremom.

Zašto birati Bimaco?

  • 30 godina povjerenja: Naša bogata tradicija jamči pouzdanost i kvalitetu. Bimaco proizvodi su simbol trajnosti i sigurnosti, baš kao i planine koje se ne pomiču.
  •  EU-certificirana sigurnost: Svi naši proizvodi dolaze s dvogodišnjom garancijom, pružajući vam mir i sigurnost koju zaslužujete.
  • 100% zadovoljstvo ili povrat novca: Ako niste potpuno zadovoljni, vratite proizvod unutar 7 dana bez ikakvih pitanja .

Ne propustite ovu priliku! Posjetite nas u trgovini ili online na  bimaco.net i pridružite se slavlju. Vaše dijete zaslužuje najbolje, a Bimaco je ovdje da vam to pruži!

Naruči sada i osiguraj svom djetetu svijet prepun sigurnosti i radosti. Jer s Bimacom, djetinjstvo je stvarno bez kraja!

Uvijek na strani roditelja,
Bimaco

 

 

30+ GODINA povjerenja

Ime kojem se vjeruje za sigurnost i sreću djece

98% dostava u roku 24h

Express besplatna dostava za narudžbe veće od 70 KM

Besplatan povrat

Ako niste zadovoljni, vratite unutar 7 dana i ne plaćate ništa

Jamstvo kvaliteta

Samo najkvalitetniji proizvodi odobreni od EU

Djetinjstvo bez kraja! 🎈Proslavi 30 godina s nama! ©Bimaco 2024. Sva prava pridržana.