Slušalice Pokemon Pikachu

49,95 KM

“Osvijetli svoj dan uz slušalice Pokemon Pikachu – udobnost, emocije i omiljena glazba na jednom mjestu!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Slušalice Pokemon Pikachu
49,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Suvremena tehnologija i omiljeni Pokemon Pikachu sada su udružili snage kako bi tvoje iskustvo slušanja glazbe bilo nevjerojatno! Predstavljamo ti slušalice Pokemon Pikachu, savršene za sve ljubitelje Pokemona i glazbe.

Sve tvoje omiljene pjesme, aplikacije i filmovi možeš sada potpuno uživati zahvaljujući ovim predivnim slušalicama. One su kompatibilne s pametnim telefonima, tabletima, prijenosnim računalima i svim drugim uređajima koji imaju audio priključak od 3,5 mm. Jednostavno ih priključi i započni svoje audio putovanje.

No, ove slušalice nisu samo obične slušalice. One su emocija. One su užitak. One su tvoj vlastiti svijet u kojem možeš pobjeći od svakodnevnog stresa i prepustiti se glazbi koju voliš. Sa svakim tonom koji čuješ, osjećat ćeš se sve bliže Pikachuu i svijetu Pokemona.

Ali to nije sve! Slušalice Pokemon Pikachu dizajnirane su s tvojom udobnošću na umu. Možeš prilagoditi njihovu veličinu kako bi savršeno pristajale tvojoj glavi, a meke, udobne jastučiće za uši osiguravaju nevjerojatan osjećaj udobnosti tijekom cijelog slušanja. Sada možeš uživati u svojoj omiljenoj glazbi bez ikakve nelagode.

Zvučnici s vozačima od 40 mm pružaju vrhunski zvuk, a njihova osjetljivost od 90 dB osigurava da čuješ svaki detalj i note s kristalnom jasnoćom. Impedanca od 32 ohma jamči stabilan i snažan zvuk, a frekvencijski odziv od 20 Hz do 20 kHz osigurava da ne propustiš nijedan ton.

Ove slušalice su savršene za djecu od 8 godina pa nadalje, ali i za sve nas odrasle ljubitelje Pokemona. Sa svojim preslatkim dizajnom, označavaju da si pravi fan Pokemona, bez obzira na to koliko imaš godina.

Teže samo 294 grama, što znači da možeš nositi ove slušalice cijeli dan bez ikakvog umora. Neka tvoj put s Pikachuom bude lagan i udoban, bez ikakvih ograničenja.

Dakle, hoćeš li se pridružiti Pokemon avanturi u svijetu slušanja glazbe? Ne propusti priliku da osvojiš svoje slušalice Pokemon Pikachu i napraviš prvi korak u tvoje putovanje s omiljenim Pokemonom. Klikni ovdje i naruči svoje slušalice danas!

Značajke

  • Slušalice Pokemon Pikachu za nevjerojatno iskustvo slušanja glazbe.
  • Kompatibilne sa svim uređajima, uživajte u omiljenoj glazbi.
  • Emocionalne slušalice za bijeg od svakodnevnog stresa.
  • Prilagodljive veličine i udobne jastučiće za uši.
  • Kristalno jasan zvuk i stabilna reprodukcija.
  • Preslatki dizajn za djecu i odrasle ljubitelje Pokemona.