Beaba Babycook Neo – Procesor Za Hranu Mineral Gray 916710

549,00 KM

“Savršeno skuhani obroci za vašu bebu – Iskoristite moć Beaba Babycook Neo aparata i zadržite sve vitamine i hranjive tvari.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Beaba Babycook Neo - Procesor Za Hranu Mineral Gray 916710
549,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Beaba Babycook Neo – Procesor za hranu Mineral Gray 916710 je aparat koji će unijeti revoluciju u pripremu dječje hrane. Svojim modernim dizajnom i naprednim funkcijama, ovaj uređaj će vam omogućiti da pripremite zdrave i hranjive obroke za vašu bebu na brz i praktičan način.

Jedinstvena funkcija ovog procesora za hranu je mogućnost kuhanja i blendanja u istom aparatu. Možete kuhati povrće, žitarice, tjesteninu i meso, a zatim ga blendati do željene teksture. Ova sve-u-jednom funkcionalnost vam štedi vrijeme i prostor u kuhinji, omogućavajući vam da pripremite cjeloviti obrok za vašu bebu u samo nekoliko koraka.

Jedna od posebnih karakteristika ovog aparata je patentirani sustav kuhanja na pari. Ovaj sustav osigurava da se uređaj automatski isključuje nakon završetka ciklusa kuhanja, čime se eliminira briga o prekuhanim namirnicama ili pregrijavanju aparata. Vaša dječja hrana će biti savršeno skuhana, zadržavajući sve vitamine i hranjive tvari koje vaša beba treba tijekom perioda prelaska na čvrstu hranu.

Beaba Babycook Neo dolazi s posudom zapremine 1100 ml, koja je dovoljno velika da pripremite obroke za više obroka. U sklopu aparata dobivate i lopaticu, poklopac za miješanje i knjižicu s receptima, koja će vam omogućiti da eksperimentirate i pripremate raznovrsne obroke za vašu bebu.

Važno je napomenuti da je Beaba Babycook Neo izrađen od visokokvalitetnih materijala, što osigurava dugotrajnost i lako održavanje. Ovaj aparat je 100% bez Bisfenola A, u skladu sa važećim propisima, tako da možete biti sigurni da će hrana vaše bebe biti pripremljena u sigurnom okruženju.

Ovaj procesor za hranu Beaba Babycook Neo – Procesor za hranu Mineral Gray 916710 će vam omogućiti da pružite najbolje vašoj bebi tijekom njenog odrastanja. Ne samo da će vam olakšati proces pripreme obroka, već će vam pružiti mir i zadovoljstvo znajući da ste pripremili hranu visoke kvalitete za vašu bebu. Ne čekajte više, nabavite Beaba Babycook Neo i osigurajte zdrave i ukusne obroke za vašu bebu. Vaša beba to zaslužuje!

Značajke

  • Procesor za hranu za pripremu zdravih obroka za bebe.
  • Kuhanje i blendanje u istom aparatu.
  • Patentirani sustav kuhanja na pari za savršenu pripremu hrane.
  • Posuda zapremine 1100 ml za više obroka.
  • Izrađen od visokokvalitetnih materijala, 100% bez Bisfenola A.
  • Osigurava mir i zadovoljstvo sa zdravom hranom za bebe.