Tiny Love Walk Behind Boho Chic Prohodalica (Kopiraj)

139,95 KM

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova prekrasna nova kolekcija održivih drvenih igračaka, sa zapanjujućim dizajnom i toplim tradicionalnim šarmom, stvorena je za kreativnu igru ​​i beskrajne sate učenja i zabave!

Nova kolekcija Tiny Love stvorena je za podršku razvoja bebe i malog djeteta kroz zabavu i istraživanje.

Naša Boho Chic kolekcija nudi savršen spoj  zabave, razvoja i stila, koju će voljeti i roditelji i mala djeca.

Drveni tricikl za vožnju

PODRŽAVA MOTORIČKI RAZVOJ Pravi izbor za mališane koji su spremni za sljedeći korak u svojoj mobilnoj avanturi, potičući agilnost i ravnotežu i pomažući mišićima da ojačaju.

POTIČE KONTROLU I SAMOSTALNOST Vaše dijete je ono koje ima kontrolu tijekom vožnje, odlučujući kojom brzinom će ići okretanjem upravljača u željenom smjeru.

POTIČE KOGNITIVNE VJEŠTINE Vozeći se na zabavnom triciklu, mala djeca poboljšavaju svoju orijentaciju, prostornu percepciju i navigacijske vještine.

UDOBAN I PRAKTIČAN Ride On Trike opremljen je gumiranim kotačima (koji čine vožnju glatkom i štite podove), praktičnim upravljačem i ekstra širokim sjedalom s naslonom.

Sva pakiranja kolekcije izrađena su od materijala iz održivih izvora i nose FSC logo na pakiranju, kao i svi proizvodi koji su izrađeni od FSC certificiranog drva. Ovo je još jedan naš brand koji nas vodi prema boljim proizvodima za bolji svijet.