Akcija!

Stol za igru Boombar Learn Happy Activity Table

Original price was: 36,90 KM.Current price is: 23,95 KM.

-35%

Stol za igru Boombar.

 

Na zalihi

Stol za igru Boombar Learn Happy Activity Table 36,90 KM Original price was: 36,90 KM.23,95 KMCurrent price is: 23,95 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljamo vam edukativni stol za bebe od proizvođača Boombar. Ovaj plastični stolić će oduševiti vaše najmlađe, pomažući im da kroz igru razviju motoričke sposobnosti i steknu nova iskustva.

Edukativni stol za bebe nudi različite aktivnosti koje će vašem djetetu pomoći da nauči nove stvari i poboljša svoje motoričke sposobnosti. Dijete može zavrtjeti igračke, svirati na kocke raznih boja, uočiti svjetlosne efekte i još mnogo toga. Ovaj stol će vašem djetetu pružiti sate zabave i istovremeno mu pomoći da razvije svoju kreativnost, koncentraciju i motoričke vještine.

Edukativni stol za bebe od proizvođača Boombar je namijenjen za bebe starije od 18 mjeseci. Izrađen je od visokokvalitetnih i sigurnih materijala, što znači da se ne morate brinuti o zdravlju vašeg djeteta. Osim toga, privlačan dizajn i živahne boje osiguravaju da će vaše dijete uživati u ovom stoliću.

Nabavite edukativni stol za bebe od proizvođača Boombar na bimaco.net i pružite svojem djetetu najbolju igračku za razvoj njihovih kognitivnih i motoričkih sposobnosti. Ova igračka će poboljšati djetetovu pažnju, koncentraciju i sposobnost učenja kroz igru.