Sport 3U1 21084210

23,95 KM

Savršen način da djeca istovremeno uživaju u košarci, nogometu i hokeju- donesi dozu uzbuđenja u njihov život s ovim sportskim setom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Jedinstveni 3-u-1 sportski set – nevjerojatan način da tvoje dijete istovremeno uživa u igri košarke, nogometa i hokeja da se nikada ne dosađuje!

Portabilan dizajn omogućuje ti da igraš u sobi ili ga poneseš sa sobom u vrt, na terasu, u park i na druge igrališne površine.

Montaža i demontaža su jednostavni – organiziraj igru bilo gdje i bilo kada, bez obzira gdje se nalaziš. Odmakni svoje dijete od mobilnih i računalnih igrica, potakni fizičku aktivnost i unaprijedi razvoj njegova tijela.

Otkrij natjecateljski duh – djeca mogu igrati prijateljske utakmice s prijateljima i školskim kolegama. Roditelji također mogu sudjelovati u igri s djecom kako bi unaprijedili odnos roditelja i djeteta.

Elegantno pakiranje – brza dostava i savršena korisnička podrška čine ovaj proizvod izvrsnim izborom za darivanje djeci.

Tvoj mali sportaš će biti oduševljen ovim atraktivnim sportskim setom!

Unesi dozu uzbuđenja u život svog djeteta i pruži mu nevjerojatno iskustvo igranja dva najpopularnija sporta. Zahvaljujući Sport 3U1 setu, tvoje dijete će imati priliku razviti motoričke vještine, potaknuti socijalizaciju s vršnjacima i uživati u zdravim tjelesnim aktivnostima.

Ovaj sportski set je dizajniran s posebnom pažnjom za detalje kako bi pružio iznimnu trajnost i sigurnost tijekom igre. Bez obzira jeste li kod kuće ili vani, možeš organizirati igru gdje god želiš.

Sport 3U1 je odličan način da roditelji provedu vrijeme s djecom, gradeći jaku povezanost i stvarajući nevjerojatne uspomene.

Mislili smo i na sve praktične detalje, pa je montaža i demontaža ovog sportskog seta brza i jednostavna. Tvoje dijete će biti oduševljeno što može odmah započeti s igrom.

Savršeno spakirano, ovaj sportski set je odličan izbor za darivanje djeci. Pokloni im nešto što će im pružiti sate zabave i potaknuti njihovu aktivnost.

Ne čekaj, nabavi Sport 3U1 sportski set i omogući svome djetetu da uživa u nevjerojatnom sportskom iskustvu!

Značajke

  • Dizajniran za igru košarke i nogometa, portabilan i jednostavan za montažu
  • Potiče fizičku aktivnost i razvoj djeteta
  • Mogućnost natjecanja s prijateljima i obitelji
  • Elegantno pakiranje, idealan poklon za djecu
  • Razvija motoričke vještine i socijalizaciju s vršnjacima