Solution X Fix Chilli Pepper

312,45 KM

Cybex solution x fix je dobitnik svih nagrada u europskim testovima sigurnosti

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Pobjednik testova Grupa II/III
Cybex Solution x-fix je imenovan Pobjednik testa od strane vodećih Njemačkih nezavisnih potrošačkih testnih organizacija, Stiftung Warentest (06/2009) i dobio je nagrade od strane najvećih potrošačkih testnih institucija kao što su ADAC (Njemačko Automobilsko Udruženje), Auto, Motor und Sport (Njemački auto magazin) kao i Autobild.de (Njemačka auto web stranica) i Autobild (Njemački auto magazine) testova. Ovo pametno auto sjedalo je napunjeno sigurnosnim osobinama uključujući patentirani naslonjač za glavu u 3 pozicije, Linearnu zaštitu od bočnog udara (L.S.P. System), naslonjač u 11 pozicija naslona i Isofix spojnicu. Sa inovativnim dizajnom i vrhunskom udobnošću nije iznenađenje da Solution X-fix nastavlja postizati samo izvanredne rezultate.

Isofix connect
Spojnice autosjedala jednostavno škljocnu na Isofix uporište u automobilu. Djete je vezano pojasom u tri točke. Naslon može biti spušten jednom rukom. Spojnice mogu biti lako sklopljene, što čini sjedalo kompatibilnim sa automobilima koji nisu opremljeni isofixom.

Naslonjač za glavu u 3 pozicije
Patentirani naslonjač za glavu u 3 pozicije prebacuje težinu djetetove glave lagano natrag i zadražava je u sigurnoj zoni autosjedala kada djete spava. Posebno u slučaju bočnog udara djetetova osjetljiva glava je optimalno zaštićena. Rezultat je udobnija pozicija za spavanje i značajnih 100% više sigurnosti.

LINEAR SIDE IMPACT PROTECTION (L.S.P. SYSTEM)
U revolucionarnom L.S.P. Systemu (Linear.Side-impact.Protection) moment bočnog udara je sistematski smanjen. Zbog svoje nove strukture, pokrenuta je serija reakcija u kojima su štitnici za glavu i ramena apsorbiraju moment tijela u jako ranoj fazi i zaključavaju osjetljivu djetetovu glavu u sigurnoj zoni sjedala.  

Značajke:
Solution X-fix: ECE R44/04, Gr. ll/lll, od oko 3 – 12 godina (15 – 36kg)
DIMENZIJE: duljina 450mm-širina 470mm-visina 660-820mm/
L.S.P. (Linear Side-impact Protection) zaštita u slučaju bočnog sudara
Udobnost sjedala omogućava opušteno i mirno putovanje. Podešavanje je moguće napraviti jednom rukom
3 položaja naslona za glavu koja sprečavaju pad glave djeteta naprijed u slučaju da dijete zaspe.
11 pozicija podešavanja visine naslona za glavu
Težina 7 kg
ISOFIX sistem pruža jednostavnu instalaciju jednim klikom
Mogućnost pranja navlaka na 30°
Prozračne tkanine perive u perilici na 30°