Nuby 730 Četkica Za Zube

6,10 KM

Posebno dizajnirana četkica za zube od mekanog silikona.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Posebno dizajnirana četkica za zube je napravljena da potiče dentalnu higijenu od samog početka razvoja djeteta. Napravljena je od mekanog silikona. Tri različite površine omogućuju različite opcije čišćenja i umirivanja upale u desnima. Dizajnirana je tako da se može navući na prst roditelju s ciljem jednostavnijeg čišćenja djetetovih zubi i desni. Svi Nuby proizvodi su načinjeni od sigurnog,izdržljivog i netoksičnog materijala i odgovaraju svim sigurnosnim pravilima i standardima.

Čišćenje: Nakon svake uporabe oprati u mlakoj vodi i osušiti. Ako želite sterilizirati četkicu stavite je u prokuhanu vodu 2-5min.

Pažnja: Ako primijetite neke znakove oštećenja (proširenje, pukotinu) vrijeme je da se riješite četkice i nabavite novu. Ovaj proizvod nije namijenjen djeci. Isključivo ga roditelji mogu koristiti. Nikad ne ostavljajte dijete samo dok koristite ovakve ili slične proizvode.