Play Land Mr. Twist Društvena Igra

17,90 KM

Pružite svojoj djeci najbolji rođendanski poklon – Gospodin Twist donosi igru, smijeh i uspomene za cijeli život!

Na zalihi

Play Land Mr. Twist Društvena Igra 17,90 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Gospodin Twist je društvena igra koja će vašim mališanima pružiti sate zabave i smijeha! Ova igra izdržljivosti i fleksibilnosti daje djeci priliku da se natječu za titulu pobjednika. Cilj igrača je slijediti upute na kojim poljima staviti ruku ili nogu uz pomoć navigacijske strelice, a sve to bez pada!

Uz igru Gospodin Twist, djeca će razvijati elastičnost tijela, ravnotežu i snagu. Ova zabavna igra je namijenjena pojedincima ili veselom društvu koje će se moći natjecati tko će dulje ostati u igri.

Društvena igra Gospodin Twist dolazi s prostirkom za igru dimenzija 160 x 140 cm, što omogućava većem broju djece da se pridruže i istovremeno razvijaju motoričke vještine.

Ova igra je namijenjena djeci od 8 godina i starijoj, tako da će se vaši mališani moći uključiti u igru i uživati u trenucima natjecanja i zabave.

Zahvaljujući različitim pokretima koje djeca moraju izvesti, društvena igra Gospodin Twist će ih potaknuti da budu aktivni, fleksibilni i brzi. Također, ova igra pruža mogućnost da se djeca natječu s prijateljima ili obitelji, što ih dodatno motivira i potiče na razvoj timskog duha.

Budite dio ove uzbudljive igre koja će držati djecu zauzetima i zabavnima satima! Društvena igra Gospodin Twist je savršen način da se djeca opuste, razviju svoje motoričke vještine i uživaju u svakom trenutku natjecanja.

Ne čekajte više, nabavite svoj primjerak društvene igre Gospodin Twist i pripremite se za nevjerojatno iskustvo zabave i smijeha koje će vaši mališani obožavati!

Značajke

  • Društvena igra Gospodin Twist za sate zabave i smijeha!
  • Razvija elastičnost, ravnotežu i snagu kod djece.
  • Namijenjena djeci od 8 godina i starijoj.
  • Potiče aktivnost, fleksibilnost i brzinu kod djece.
  • Natječite se s prijateljima i obitelji.
  • Savršena igra za opuštanje i razvoj motoričkih vještina.