Pernica Top Model – Kitten

79,95 KM

Otkrijte čarobni svijet mačaka s prekrasnom TOP Model pernicom.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Trostruka pernica TOP Model u ružičastoj boji je savršeni dodatak za svaku malu ljubiteljicu mačića. Ova pernica nije samo obična pernica, već je ispunjena šarenim bojicama, flomasterima i svim potrebnim priborom za crtanje i pisanje.

Na prednjoj strani pernice se nalazi predivan motiv modela sa slatkim mačićima, koji će sigurno oduševiti svako dijete. Dodatni detalj srca sa srebrnim vezom na motivu daje pernici poseban šarm. Tu je i preslatki privjesak mačka na patentnom zatvaraču od pahuljastog umjetnog krzna, koji će privući pažnju i dodati još malo zabave.

Ova pernica ima tri odvojena odjeljka koji su potpuno ispunjeni s 18 bojica i flomastera, 2 olovke, gumicom, šiljilom, ravnalom, škarama i štapićem ljepila. To znači da će vaše dijete imati sve što mu je potrebno za kreativno izražavanje i zabavu.

Osim što je prekrasna, ova pernica je i izuzetno funkcionalna. Svi pribori su čvrsto smješteni u svojim odjeljcima, tako da neće biti miješanja ni gubitka. Vaše dijete će biti organizirano i spremno za svaki trenutak kreativnosti.

Ova pernica je savršen poklon za svako dijete koje voli crtanje i mačiće. Pruža ne samo potrebne alate, već i inspiraciju za stvaranje prekrasnih umjetničkih djela.

Ne propustite priliku da obradujete svoje dijete s ovom predivnom pernicom TOP Model Na Tri Kata Napunjena Kitten. Neka njihova mašta i kreativnost procvjetaju uz ovaj neodoljivi set!

Značajke

  • Trostruka pernica u ružičastoj boji s mačićima i priborom za crtanje.
  • Pernica puna bojica, flomastera, olovke i drugog pribora.
  • Organizirana i funkcionalna pernica s odjeljcima za svaki pribor.
  • Prekrasan motiv modela s mačićima i srčanim detaljem.
  • Savršen poklon za ljubitelje mačića i crtanja.
  • Potiče maštu i kreativnost kod djece.