Dječji ruksak Little Dutch – Sailors Bay

39,90 KM

Savršen ruksak za male istraživače – ekskluzivno ekološki prihvatljiv i moderan!

Na zalihi

Dječji ruksak Little Dutch - Sailors Bay 39,90 KM
Požurite, samo 6 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dječji ruksak Sailors Bay iz linije Little Dutch je savršen izbor za školske avanture i obiteljske izlete. Ovaj slatki ruksak nije samo praktičan, već je i ekološki prihvatljiv jer je izrađen od 10 recikliranih boca.

Dizajniran je za djecu od 5-6 godina, ovaj ruksak ima podesive remene koji mu omogućavaju da odgovara svakom djetetu. Dodatno, može se sigurno pričvrstiti pomoću remena za prsa, što pruža dodatnu podršku i udobnost pri nošenju.

Unutar ruksaka se nalaze dvije elastične trake koje su idealne za pričvršćivanje boce s vodom kako bi se spriječilo prosipanje. Također, unutrašnja ladica nudi posebnu zaštitu za predmete koji su važni vašem djetetu, dok prostor za pisanje imena i adrese omogućava jednostavno označavanje ruksaka.

Ruksak Sailors Bay je izrađen od materijala RPET, koji nije samo ekološki prihvatljiv, već je i izdržljiv i otporan na habanje. Vaše dijete će biti sretno znajući da koristi proizvod koji je napravljen od obnovljivih resursa i ima manji utjecaj na okoliš.

Ovaj ruksak je ne samo funkcionalan, već i moderan. Sa dimenzijama 22.5 x 12 x 29 cm, ima dovoljno prostora za sve potrebne školske ili izletne stvari.

Uz Little Dutch Dječji Ruksak Sailors Bay, vaše dijete će biti spremno za sve avanture koje dolaze, dok vi možete biti sigurni da koristite proizvod koji je kvalitetan, ekološki prihvatljiv i siguran za vaše dijete.

Stoga, ne čekajte više! Nabavite ovaj prekrasan ruksak za svoje dijete i pripremite ga za nove pustolovine!

Značajke

  • Praktičan i ekološki prihvatljiv ruksak izrađen od recikliranih boca.
  • Podesivi remeni za udobno nošenje.
  • Unutrašnje trake za sigurnu pričvršćivanje boce s vodom.
  • Izdržljiv materijal otporan na habanje.
  • Prostor za pisanje imena i adrese.
  • Moderan i prostran za sve avanture.