Perilica Rublja 20022624

24,90 KM

Osvojite dječju perilicu rublja sa svjetlom i zvukom koja će zapaliti maštu vašeg mališana!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dječja perilica rublja sa svjetlom i zvukom je savršena igračka koja će oduševiti sve mališane! Ovaj set za igru ne samo da će zabaviti djecu, već će im omogućiti da uvijek imaju besprijekorno čistu odjeću za svoje lutke.

Perilica rublja dolazi s raznim dodacima koji će mališanima omogućiti da se potpuno uključe u igru. Nakon što ubace odjeću u bubanj perilice, mogu jednostavno zatvoriti vrata, pritisnuti gumb za paljenje i odabrati program za pranje. Tada slijedi najzabavniji dio igre! Perilica će početi rotirati bubanj, svijetliti i proizvoditi zvuk koji podsjeća na prave perilice rublja.

Nakon što završi ciklus pranja, sušenje i glačanje postaju sljedeći koraci. Suho i čisto rublje će djeca moći položiti na dasku s postoljem i krenuti s glačanjem pomoću malog dječjeg glačala. Kako bi bila spremna za lutke, odjeću će moći objesiti na dvije vješalice koje dolaze u setu.

Ova dječja perilica rublja s dodacima pruža mogućnost igre oponašanja odraslih te potiče dječju maštu i kreativnost. Dimenzije perilice su 18 x 13,5 x 8,5 cm, a dimenzije pakiranja su 31,5 x 24 x 10 cm. Za rad perilice su potrebne 3 x AA baterije, koje nisu uključene.

Preporučena dob za korištenje ove igračke je 18 mjeseci i više. Uz ovu dječju perilicu rublja, djeca će se zabavljati satima i naučiti o važnosti čistoće i brige o odjeći. S ovim setom za igru, svaki mališan će se osjećati kao pravi majstor kućanstva!

Značajke

  • Dječja perilica rublja s svjetlom i zvukom za zabavnu igru.
  • Uključuje dodatke za punu uključenost u igru pranja rublja.
  • Imitira stvarno pranje rublja sa svjetlom i zvukom.
  • Nakon pranja, dolazi sušenje i glačanje odjeće za lutke.
  • Potiče maštu, kreativnost i učenje o čistoći i brizi o odjeći.
  • Dimenzije perilice su 18 x 13,5 x 8,5 cm, preporučena dob je 18 mjeseci+.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.