Maxi Cosi Swift Beyonde Graphite 3U1 Vikend Krevetić

461,20 KM

Oslobodite se briga roditeljstva s Maxi-Cosi Swift Vikend Krevetićem – vašim najboljim saveznikom od novorođenčeta do 3,5 godine!

Na zalihi

Maxi Cosi Swift Beyonde Graphite 3U1 Vikend Krevetić 461,20 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Maxi-Cosi Swift – Revolucionarna 3-u-1 dječji vikend krevetić koji će vam olakšati svakodnevicu!

Jednostavno rečeno, Maxi-Cosi Swift će postati vaš najbolji saveznik u obavljanju brzih i jednostavnih obveza roditeljstva. Ova moderna putna kolijevka ima sve što vam je potrebno – od novorođenčeta do djece do 3,5 godine.

Stil i funkcionalnost su sjedinjeni u ovom prekrasnom proizvodu. Jednostavnost postavljanja vam omogućuje da u samo nekoliko sekundi pretvorite Swift u novorođenačku kolijevku, krevetić i čvrsti ograđeni prostor.

Jedinstveni dvostruki madrac omogućuje vam da prilagodite veličinu kolijevke ovisno o dobi vašeg djeteta. Za novorođenčad, madrac je manji i ugodno mekan, dok za stariju djecu možete proširiti madrac i dobiti prostranu površinu za igru ili čak zasluženi popodnevni san.

Važno je napomenuti da je Maxi-Cosi Swift vrlo udoban za vaše dijete. Sa samo 7 kg, ovaj putni krevetić je jedan od najlakših u svojoj kategoriji. Brzo i jednostavno se može presložiti, a zahvaljujući praktičnoj torbi za nošenje, možete ga lako ponijeti na putovanja, posjete prijateljima i rodbini ili za vikend izlet.

Maxi-Cosi je pažljivo osmislio ovu putnu kolijevku s vama i vašom obitelji na umu. Postavljanje i presloživanje krevetića je vrlo jednostavno, što vam omogućuje brzu i jednostavnu svakodnevicu. Sve što trebate je jedan pokret i možete nastaviti sa svojim užurbanim danom.

Osim toga, Maxi-Cosi Swift je vrlo prijateljski dizajniran. Viši krevet za novorođenčad vam omogućuje da bez napora stavite svoje dijete unutra, bez opterećenja leđa. Jednostavno se pričvršćuje i odvaja s malim kukicama, a lagan dizajn (samo 7 kg) omogućuje jednostavno nošenje, posebno uz pomoć putne torbe.

Nemojte brinuti o udobnosti vašeg djeteta. Viši krevet za stariju djecu sprječava da madrac dođe u dodir s hladnim podom, a debeli pjena madrac pruža udobno mjesto za odmor. Mrežasta tkanina omogućuje protok zraka i omogućuje vam da uvijek imate oko na svoje maleno čudo.

Tehničke informacije:
– Vrijeme upotrebe: od rođenja do približno 4 godine, 0 – 15 kg
– Dimenzije (ŠxDxV): 860 x 1060 x 760 mm
– Dimenzije kad je složen (ŠxDxV): 250 x 250 x 830 cm
– Težina: 6,7 kg

Maxi-Cosi Swift je sve što vam treba za brzu i jednostavnu svakodnevicu s vašim djetetom. Neka vaše dijete uživa u igri, spavanju i ispunite svaki dan novim avanturama. Ne čekajte, već danas nabavite Maxi-Cosi Swift i olakšajte si život!

Značajke

  • 3-u-1 dječji vikend krevetić do 3,5 godine starosti
  • Jednostavan za postavljanje i presloživanje
  • Lagana konstrukcija od samo 7 kg
  • Prilagodljiv madrac za udobnost djeteta
  • Jednostavno nošenje putem praktične torbe
  • Siguran i udoban za svakodnevne avanture