Lego Zabava Sa Kolicima Na Plaži 41725

21,90 KM

Uživajte u bezbrižnom danu na plaži uz Lego igračku koja razvija građevinske vještine – savršen poklon za sve mališane!

Na zalihi

Lego Zabava Sa Kolicima Na Plaži 41725 21,90 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Lego Zabava sa Kolicima na Plaži (41725) je idealan set za sve mališane starije od 4 godine koji se vole igrati na plaži. Ovaj set omogućuje djeci da razvijaju svoje građevinske vještine dok se kreativno igraju sa likovima Liann i Zac. Liann je puna energije i entuzijazma, dok se ekscentrični Zac odlično slaže sa njom. Uz set dolazi hladna kutija sa bananom i sladoledom, igračka kolica za plažu i val, kao i pudlica i delfin.

Inspirativni novi graditeljski setovi Lego 4+ su dizajnirani da djeci pruže brzo i zadovoljavajuće iskustvo u građenju. Dolaze uz pomoćnu kocku – čvrstu osnovu na kojoj djeca mogu kreirati zabavne scene.

Danas je zabavan dan na plaži! Liann je stigla sa svojim kolicima za plažu, spremna da se sretne sa svojim prijateljem Zac-om. Donijela je hladnu kutiju sa sobom u kojoj se nalazi banana i ukusna kugla sladoleda. Zac surfa po valovima kada pored njega ispliva beba delfin i pliva uz njega. Dok se prijatelji uživaju u suncu, Zac-ov pas Dango se opušta sa kostićem u hladu palme. Kakav sjajan dan!

Zabava na plaži za djecu stariju od 4 godine – Upoznajte djecu koja vole kreativne priče iz svijeta Lego građenja i uloga uz ovaj Lego Friends set Zabava sa Kolicima na Plaži (41725).

2 minifigure i dodaci – Set dolazi sa Lego Friends likovima Liann i Zac, kućnim ljubimcem pudlicom, kao i delfinom, igračkim kolicima za plažu, hladnom kutijom i dodatkom valova.

Maštovita uloga igre – Ovaj kreativni Lego poklon omogućava malim graditeljima da uče kroz igru dok odigravaju avanture na plaži sa likovima i dodacima.

Prikladno u svako doba – Ovaj Lego Friends set je zabavan poklon za rođendan, Božić ili bilo koji drugi dan za djecu stariju od 4 godine koja vole maštovitu igru.

Dimenzije prilagođene mladim graditeljima – Igračka kolica za plažu sa hladnom kutijom na vrhu mjere preko 5 cm u visinu, 9 cm u dužinu i 5 cm u širinu.

Lego Builder aplikacija vodi tebe i tvoje dijete na intuitivno putovanje u izgradnji, koristeći alate koji vam omogućavaju da zumirate i rotirate modele u 3D, čuvate setove i pratite napredak.

Sigurnost na prvom mjestu – Lego Friends kocke i dijelovi su testirani, drobljeni, okretani i analizirani kako bi se osiguralo da zadovoljavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Uživajte u danu na plaži sa Lego Zabavom sa Kolicima na Plaži (41725) i zakoračite u svijet maštovite igre i kreativnosti!

Značajke

  • Lego set za plažu s Liann i Zac likovima.
  • Razvijanje građevinskih vještina kroz kreativnu igru.
  • Mini figurice, kola za plažu, val, pudlica i delfin.
  • Intuitivno putovanje u izgradnji uz Lego Builder aplikaciju.
  • Novi Lego Friends svijet s prijateljima i avanturama.
  • Idealno za djecu stariju od 4 godine, sigurno i zabavno.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.