Kocke LEGO – Tržnica organske hrane

65,60 KM

Upoznajte svoje mališane s magijom kupovine uz LEGO DUPLO Moj prvi organski market – iskusite nevjerojatnu avanturu punu osmijeha i kreativnosti!

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

 • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
 • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
 • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
 • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

U LEGO DUPLO Moj prvi organski market (10983), mali će trgovci doživjeti pravu avanturu kupovine. Na ovoj zabavnoj tržnici, djeca mogu glumiti svakodnevne situacije, vagati namirnice na vaga, plaćati s različitim novčićima i svoju hranu odnijeti kući u preslatkoj platnenoj vrećici.

Djeca će se moći upoznati s konceptom ravnoteže dok slažu rotkvu, jagodu, limun i lubenicu. Svi dijelovi hrane imaju različite izraze lica, što će dodatno oživjeti kreativnu igru. LEGO DUPLO setovi potiču samostalnost izražavanja, a ovaj set je posebno dizajniran kako bi potaknuo maštu djece.

Igra s LEGO DUPLO igračkama pruža beskonačnu zabavu, samostalno izražavanje i igru koja potiče učenje. Djeca i odrasli mogu zajedno sudjelovati u igri, jedni kao prodavači na tržnici, a drugi kao kupci. DUPLO setovi omogućuju roditeljima i maloj djeci dijeljenje važnih trenutaka razvoja.

Ova igračka tržnica namijenjena je djeci od 18 mjeseci i starijoj dobi. Roditelji i skrbnici koji žele podijeliti dragocjene trenutke sa svojim malim mališanima mogu im pokloniti ovu edukativnu igračku za djecu koja vole igrati se trgovine.

Dimenzije tržnice su otprilike 20 cm visine, 15 cm širine i 15 cm dubine, dok je vaga otprilike 16 cm visoka, 19 cm široka i 6 cm duboka. Osim toga, možete proširiti organsku zabavu svog malog graditelja s drugim DUPLO setovima poput Rastuće Mrkve (10981), Voćnog i Povrtnog Traktora (10982) i Organskog Vrta (10984).

Ovaj set uključuje jednostavne slikovne upute, a također je dostupna i digitalna verzija u LEGO Builder aplikaciji koja pomaže novim graditeljima LEGO kockama da brzo krenu s igrom. Ovaj LEGO DUPLO set pomaže djeci razvijati fine motoričke vještine te učiti o rastu biljaka dok grade i igraju se s roditeljima i skrbnicima.

LEGO DUPLO igračke zadovoljavaju stroge industrijske standarde kako bi bile sigurne i jednostavne za rukovanje malim prstima – to je tako već od 1969. godine. Sigurnost je na prvom mjestu, pa se kocke i dijelovi koji se koriste u LEGO DUPLO igračkama ispituju kako bi zadovoljili visoke globalne sigurnosne standarde.

Značajke

 • LEGO DUPLO Moj prvi organski market – edukativna igračka za malu djecu.
 • Igra upoznaje djecu s konceptom ravnoteže i plaćanja.
 • Potiče kreativnu igru sa svježim voćem i povrćem.
 • Omogućuje zajedničku igru roditelja i djece.
 • Potiče razvoj finih motoričkih vještina i učenje o biljkama.
 • LEGO DUPLO igračke su sigurne i jednostavne za rukovanje.